5 Sterren Video Chefchaouen Marokko

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Chefchaouen in Marokko.

In het noorden van Afrika vind je Marokko. Een bruisend land met authentieke cultuur. Verborgen tussen de noordelijke bergen ligt Chefchaouen, de blauwe parel. De charme en authenticiteit van dit kleurrijke dorpje neemt je meteen mee in de cultuur

  Deze video neemt je via dronebeelden en gewone beelden mee naar dit kleurrijke dorpje. De sfeer van Chefchaouen. Je wordt meegenomen door de smalle straatjes en maakt kennis met de inheemse bevolking. Alle kleuren van Chefchaouen worden weergegeven in een korte video.

     Creator: Guillermo Ibáñez post via zijn Youtube kanaal GuilleWhat verschillende video’s over de reizen die hij maakt. Hij wisselt sfeervideo’s als deze, af met video’s die in het teken staan van parcours. Deze Spanjaard reist heel de wereld af op zoek naar de mooiste plekken en de beste parcours. Hij is via Instagram ook actief onder @guille_what.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels