Onze GRANDE reporters schreven de volgende reportages over Nord-Pas-de-Calais

GRANDE REPORTAGES

Maak een selectie of kies "Alle".

Grande hotels

"

In het gezellige kustdorpje Ambleteuse aan de Opaalkust word je hartelijk verwelkomd door gastvrouw Jennifer in hotel Les Argousiers. Dit driesterrenhotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand van Ambleteuse.

..."
"
Deze B&B is gevestigd in een kasteel met oog voor het oorspronkelijke karakter. Door de 2.500 vierkante meter grote kasteeltuin stroomt de Leie. De grote troef is de warme en familiale sfeer die je meteen thuis doet voelen.
..."
"

Dit hotel, dat gevestigd is in een Jezuïeten klooster uit de 17e eeuw, is het meest originele etablissement van de stad Arras. Men heeft het historische karakter weten te behouden en daaraan kwaliteit, verfijning en service toegevoegd, wat dit hotel tot een charmant onderkomen maakt.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Dit oude klooster werd met veel smaakgevoel omgetoverd tot een aangenaam designhotel. De kamers van dit sfeervol 15e-eeuws pand liggen rondom de binnentuin, zijn ruim en hebben hier en daar nog authentieke elementen.

..."
GRANDE reporter Louis Waelkens
bezocht deze B&B en schreef:
"

Vier hippe en unieke kamers pal in het centrum van Rijsel met persoonlijke ontvangst en huiselijke sfeer. De eigenaars zijn verstokte fans van hun stad en willen dit maar al te graag overdragen op hun gasten. De B&B beschikt ook over een bibliotheek en een salon.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Lichte kleuren en Louis XVI-meubilair zorgen voor een op-en-top Frans sfeertje.

..."
"

Dit fantastische herenhuis, in romantische bouwstijl uit de 19e eeuw, bevindt zich in de buurt van Boulogne sur Mer. U kunt zich ontspannen tijdens een wandeling in het park van 5 hectaren met eeuwenoude bomen, veelkleurige rozenstruiken en een meertje dat gevoel wordt door een bron.

..."
"

Kamers in een oud herenhuis en een traditioneel restaurant met Franse keuken. Noeux-les-Mines ligt kortbij Museum Louvre-Lens, Bethune en Arras. Behoort tot de Qualys-keten.

..."