Hotel Roomers in München

Landsberger Strasse 86, 80339 München, Duitsland
GRANDE reporter Gert Van Wichelen bezocht dit hotel

Wie in München een relax maar toch ook levendig ultramodern tophotel zoekt, is in Roomers München aan het juiste adres! Dit 5 sterren-hotel van de Gekko hotelgroep behoort tot de Autograph Collectie. Trekpleister is het IZAKAYA Aziatische restaurant annex bar.

Roomers München ligt op wandelafstand van de Karlsplatz: een mooie toegang naar het centrum van de stad met even verderop de Marienplatz, Residenz en de Maximilianstrasse. In het zuiden kom je in Theresienwiese, het terrein van de Oktoberfeste.

Binnen in het hotel word je opgezogen door de licht avantgardische maar steeds kwalitatieve inrichting. Vooral de kleurencombinaties zijn top: groene en gouden tonen met zwarte accenten, maar ook donkere aardkleuren tegenover koperen elementen.

Het hotel telt 280 kamers of suites: extravagantie en lifestyle van het hoogste niveau! Hier combineert men hout met marmer, spiegels… en een instap raindouche en luxe bedden. Elke kamer heeft een flatscreen TV, een Bag & Olufsen Sound System, high speed wifi, airco en een Nespresso koffiemachine. Voor elke hotelgast is de toegang tot de spa en de gym inclusief. De Roomers Spa by Shan Rahimkhran heeft een bijzonder aanbod: de Infinity jacuzzi met bioscoopwand!

Japanse gerechten triomferen in het IZAKAYA restaurant. De keuken domineert het zicht van voorbijgangers langs het hotel, een intrigerende moderne versie van een traditioneel Japanse eethuis. Hier en daar geven de chefs de gerechten ook nog een extra ‘touch’ uit Zuid-Amerika…
De klasse van het IZAKAYA restaurant loopt naadloos over in de gezelligheid van de Roomers Bar. Dat is de draaischijf van het hotel: hier kan je van alle mogelijke drankjes genieten, sommige ook met de IZAKAYA-touch… de ervaring meer dan waard!