Stef De Couck uit Blankenberge wint een luxueuze kampeervakantie bij vijfsterrencamping Airotel l’Océan

In samenwerking met Airotel l’Océan organiseerde GRANDE.be een wedstrijd met een voucher als prijs: een verblijf voor vier personen op de prachtige vijfsterrencamping Airotel l’Océan in het zonnige Gironde. Stef De Couck (55) uit Blankenberge is de gelukkige winnaar van deze mooie prijs. Stef mag zich alvast voorbereiden op een deugddoende vakantie: “We zijn erg tevreden met deze prachtige prijs en kijken er naar uit om een heerlijke tijd te beleven met een paar goede vrienden in Gironde. De camping ziet er alvast veelbelovend uit! Genieten van de omgeving, verfrissing opzoeken in het zwembad en relaxen in de wellness horen uiteraard niet te ontbreken, maar we zullen er ook met de fiets op uit trekken om de prachtige streek met zijn natuurparken en stranden te ontdekken”, aldus Stef. 

We wensen je alvast een onvergetelijke vakantie op het domein van Airotel l’Océan toe, Stef!

Over vijfsterrencamping Airotel l’Océan: 

Op een heuvelachtig gebied vlakbij de Atlantische Oceaan in Gironde, midden in een groen dennenbos bevindt zich vijfsterrencamping Airotel l’Océan. Midden in dit prachtig natuurdomein van 9,5 hectare, staan ontspanning en rust centraal. 

Of je nu op zoek bent naar een schaduwrijke plek om je eigen tent op te slaan, een ruime staanplaats voor je camper of een luxueuze stacaravan, bij Airotel l’Océan heb je keuze te over. Geniet van de eindeloze ontspanningsmogelijkheden die de camping telt: leef je uit in het reusachtig waterpark van maar liefst 5000 vierkante meter of geniet van een ontspannend wellnessbezoek. De camping ligt in het hart van Gironde en is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de ongerepte omgeving: ontdek de impressionante Duin van Pila, het bruisende Bordeaux of de luxueuze badplaats Cap Ferret. 

Kortom, een vakantie bij vijfsterrencamping Airotel l’Océan betekent genieten op het hoogste niveau! 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek