Spot Op Along came an Elephant: Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van Honfleur tijdens een adembenemende stadswandeling

Marlo en Kristof schrijven in februari 2023 op Along came an Elephant over de prachtige bezienswaardigheden van Honfleur tijdens een adembenemende stadswandeling.

Honfleur is één van de prachtigste dorpen van Normandië, gelegen op slechts 2u15 van Parijs, 50min van de prachtige kliffen van Etretat en 2u15 van de beroemde Mont Saint-Michel. De stad ligt pal aan de Normandische kust en beschikt over een pittoreske oude haven. Maar Honfleur is lang niet alleen een prachtig postkaartje. Met zijn vele charmante hotels, zijn vele gastronomische adressen, zijn vele kunstgalerijen en zijn oude stadscentrum bezaaid met vakwerkhuizen is Honfleur de ideale bestemming voor een weekendje weg. Wij hebben een mooie wandeling uitgestippeld langs de mooiste bezienswaardigheden in Honfleur.

Lees het volledige artikel hier:

    

Over Along came an elephant en Marlo en Kristof: In 2017 besloten Marlo en Kristof om hun drie grootste passies, reizen, schrijven en fotografie, te bundelen en een reisblog te starten. Zo ontstond Along Came an Elephant. Sindsdien hebben ze samen al meer dan 30 landen ontdekt.
 
 
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek