Reizen per video in Pula

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Ontdek in slechts enkele minuten Pula. 

Pula is een van de populairste vakantiebestemmingen van Kroatië. De zuidelijkste stad van Istrië staat vooral bekend om haar prachtige stranden langs de Adriatische Zee. Wie zich een weg baant van het stadscentrum naar het strand waant zich in Italië. Pula dankt zijn historische gebouwen aan het Romeinse Keizerrijk en diens 3.000 jaar oude geschiedenis.

Wil je toch wat meer actie tijdens je strandvakantie in Pula? Bezoek dan het schiereiland Stoja, net buiten Pula. Op de rand het schiereiland liggen de Seagull’s Rocks. Ideaal om van de steile kliffen in het hemelsblauwe water te duiken. 

Kijk in de video naar een prachtige zonsondergang en herbeleef de Romeinse geschiedenis met indrukwekkende beelden van het bombastische Amfitheater van Pula. Een droombestemming voor wie houdt van zon, zee en geschiedenis.

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels