Reizen per video in de Faeröer Eilanden

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten de Faeröer Eilanden. 

Tussen het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en IJsland liggen de Faeröer Eilanden. Achttien om precies te zijn. De natuur van de eilandengroep is minsten even ruig als de Vikings die er destijds voet aan wal zetten. Overal waar je staat, ben je slechts vijf kilometer van de oceaan verwijderd. 

Ga de oceaan op en ontdek vanop een bootje de andere kant van de eilanden. Vaar langs de indrukwekkende kliffen en zie duizenden vogelsoorten, waaronder de papegaaiduiker, op de vogelrotsen. Ontdek de verborgen parels van de Faeröer Eilanden en vaar tussen de hoge kliffen doorheen de mysterieuze grotten.

De archipel is dankzij ongeschonden groene landschappen, prachtige fjorden en ruige kliffen perfect voor avonturiers. Wie na een unieke excursie nog niet moe is, kan ’s avonds schapen in overvloed tellen. Zo grazen er 70.000 schapen op de Faeröer Eilanden en zijn de 50.000 inwoners ruimschoots in de minderheid.

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels