5 Sterren Video Death Valley USA

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Death Valley.

In het zuiden van Californië kan je de meest extreme landschappen ter wereld vinden. De meest extreme is Death Valley. Dit beschermde national park is de droogste plek in Amerika en de warmste plek ter wereld. Hier is de heetste temperatuur ooit gemeten. Het landschap bestaat uit opgedroogde zoutvlaken, waardoor er bijzondere patronen.

  Deze video neemt je, onder leiding van een verteller, mee langs de landschappen van Death Valley. Zo kan je kennis maken met de uitgestrekte zoutwoestijnvlaktes die je hier tegenkomt en de unieke patronen. Verder krijg je informatie rond hoe dit landschap tot stand is gekomen.

     Creator: Deze video is geplaatst door Smithsonian Channel, het Youtubekanaal van het Smithsonian museum. Ze leggen hun focus op inspirerende verhalen, krachtige documentaires en entertainment. Hierdoor behandelen ze veel verschillende onderwerpen waaronder: natuur, cultuur en natuurlijk ook een deel toerisme.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels