5 Sterren Video Belize

Reis mee met video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. GRANDE.be selecteert video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door creatieve reporters over de hele wereld: ontdek hier de Great Blue Hole in Belize

De Great Blue Hole is een spectaculaire onderwatergrot, gelegen in het hart van het Barrier Reef van Belize. Met zijn diepe, donkere water en indrukwekkende afmetingen trekt het duikers van over de hele wereld aan. De grot, die een diameter van ongeveer 300 meter heeft en meer dan 120 meter diep is, staat bekend om zijn adembenemende verticale wanden en mysterieuze onderwaterlandschap.

Duiken in de Great Blue Hole biedt avonturiers de kans om een verscheidenheid aan zeeleven te ontdekken, waaronder rifhaaien, schildpadden en barracuda's. Voor ervaren duikers is het verkennen van de geheimzinnige grotgangen en overblijfselen van het onderwaterlandschap een onvergetelijke ervaring. Hoewel de Great Blue Hole een uitdagende duiklocatie is, biedt het ook een uniek inzicht in de natuurlijke schoonheid en geologische formaties van Belize.

In deze video zie je duiker en avonturier Sam Kolder skydiven vanuit en vliegtuig en zo landen in de Great Blue Hole.

Bekijk hier de video:

 

 De video neemt je mee naar Belize. Je ziet Sam Kolder skydiven uit een vliegtuig en landen in de Great Blue Hole.

Artiest: De video werd gemaakt door Sam Kolder, een ware avonturier die de wereld rond gaat voor de meest memorabele ervaringen. Hij deelt ook tips in verband met het editten van video's en hoe zijn video's juist tot stand komen.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek