Spot Op Snoezels on the road: Rondreis Tasmanië: de ideale reisroute van 2 weken

Iris en Gert schrijven in april 2024 op Snoezels on the road over hun rondreis Tasmanië: de ideale reisroute van 2 weken.

Tasmanië, dat mysterieuze eilandje onder Australië dat zoveel te bieden heeft. Ook al hoort het bij Australië, toch heb je het gevoel in een ander land te zijn. Je vindt er de ruige bergpieken van Cradle Mountain, weelderige groene bossen met watervallen en parelwitte stranden. Tijdens je rondreis in Tasmanië kom je ongetwijfeld ook wel eens een wallaby, wombat of wie weet zelfs een Tasmaanse duivel tegen. In vergelijking met Australië is het eiland ook niet zo groot, en kun je het perfect ontdekken in twee weken tijd. Deze reisroute brengt je langs de mooiste hoogtepunten van Tasmanië. En geloof ons, eenmaal je er bent geweest, wil je er niet meer weg!

Lees het volledige artikel hier:

  


Over Snoezels on the road en Iris en Gert: In 2022 begaven Iris en Gert zich op een negen maanden durend avontuur. Op deze manier wilden ze hun liefde voor reizen en fotografie delen met de wereld. Via hun reisblog streven ze ernaar om hun persoonlijke ervaringen met anderen te delen.
 
 
 
 
 
 
 
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek