Spot Op Dichtbij & Ver Weg: Terug in de tijd in Cambodja

Werner en Myriam schrijven in december 2019 op hun blog Dichtbij & Ver Weg over Cambodja: een reis door 12 eeuwen Khmer Imperium.

‘Eeuwenlang heersten de Khmer vanuit het machtige Angkor over grote delen van Zuidoost-Azië. Ze bouwden tempels waar zelfs architecten vandaag nog vol bewondering naar kijken en als geen ander hadden ze de kunst van het bas-reliëf onder de knie. Halfweg de 15e eeuw luidden o.a. epidemieën en Thaise invasies het verval van Angkor in. Maar hun culturele nalatenschap blijft.’

Lees het volledige artikel hier:

      

Over Dichtbij & Ver Weg en Werner & Myriam: Dichtbij & Ver Weg is de reisblog van Werner en Myriam. Ze schrijven hun ervaringen neer om te inspireren. ‘Reizen is verruimen en verrijken.’ Werner is pas tevreden als hij andere culturen, mensen en gewoonten heeft ontdekt. Hij vindt de diversiteit van de wereld het mooiste dat er is. De liefde van Myriam voor reizen is eindeloos. Met meer dan 130 landen op haar teller, verkiest zij altijd die reis waar het contact met de lokale bevolking het grootst is.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels