Reizen per video in Schotland

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Schotland. 

De Schotse Hooglanden zijn een ruig stukje natuur die de helft van Schotland bestrijken. Het dramatische landschap kenmerkt zich door historische kastelen, ongerept groen en mythische bergen. Het is geen geheim dat de voormalige Britse koningin Elizabeth II haar tijd het liefst spendeerde in Schotland. 

De meest historische stad van het Verenigd Koninkrijk is misschien wel Edinburgh. De Schotse hoofdstad staat bekend om middeleeuwse kastelen en elegante straatjes. Weinig steden blijven zo charmant en pittoresk in de regen, die zo royaal in Schotland valt, als Edinburgh. 

In de video reis je op traditionele tonen door de ongerepte fauna en flora van de Schotse Hooglanden. Begin of eindig je reis in Schotland in Edinburgh en waan je in de wereld van Harry Potter of Downton Abbey. Wie weet vind je op de Schotse wateren wel het monster van Loch Ness. Al lijkt de kans op een zeehond net iets groter.

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels