Reizen per video in Portugal

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Portugal.

Portugal ligt naast Spanje en wordt voor de rest helemaal omringd door zee. Het land is drie keer zo groot als België en heeft een duidelijke maritieme achtergrond. Lissabon is de hoofdstad en meteen de grootste stad van Portugal. Sneeuw is er zeldzaam, maar tegen de gebergtes Serra da Estrela kan het toch al eens vriezen. Portugal is een top vakantiebestemming en heeft dat vooral te danken aan de specifieke cultuur en de mooie kusten.

De pracht van Portugal wordt weergegeven door dronebeelden en andere cinematische beelden. Het is duidelijk dat de maker het kunstzinnige wilt benadrukken en dat dat zeker te vinden is Portugal. Je ziet veel architectuur en luchtbeelden, maar die worden aangesterkt met beelden van brouwerijen en andere locale specialiteiten.

              

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels