De winnaars van de quiz over Griekenland zijn bekend!

In samenwerking met Visit Greece Benelux organiseerde GRANDE.be een quiz over Griekenland waarbij onze lezers kans maakten op een mand vol Griekse producten ter waarde van 50 euro. We ontvingen talrijke inzendingen en hebben drie winnaars gekozen. Luc uit Antwerpen, Veerle uit Mechelen en Bart uit De Panne, winnen deze fantastische prijs. Zij hebben niet alleen correcte antwoorden gegeven op de quizvragen, maar hebben ook de schiftingsvraag nauwkeurig ingeschat.

Over Griekenland en de quiz

De quiz bood deelnemers de kans om hun kennis over Griekenland te testen. De vragen namen hen mee op een virtuele reis door de  prachtige Griekse eilanden. Van de betoverende zonsondergangen in de Dodekanesos tot de afgelegen baaien in de Sporaden, van het kristalheldere water van de Cycladen tot de adembenemende landschappen van de Saronische Golf.

De drie winnaars hebben reeds een e-mail van ons ontvangen en kunnen binnenkort de cadeaumand met Griekse producten bij hen thuis verwachten. We feliciteren hen van harte met hun prijs.

Meer info over Griekenland vind je via deze links: 

Visit Greece Benelux

Dodekanesos

Sporaden

Cycladen

Saronische Golf

Nazomeren in Rhodos

Copyright foto: Visit Greece

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek