5 Sterren Video Yosemite National Park

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Yosemite National Park in de Verenigde Staten.

In het oosten van Californië kan je genieten van Yosemite National Park, een park dat deels is ontstaan aan de rand van de Sierra Nevada. Dit National Park is beschermd gebied en heel populair bij toeristen. Dit park is gekend door de Yosemite Valley, een gletsjervallei die over vele jaren is gevormd. Sinds 1984 staat dit natuurpark op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

   Deze korte vlog neemt de kijker mee langs de grote valleien van Yosemite. De video bestaat enkel uit sfeerbeelden recht uit de natuur en een aantal beelden van de groep reizigers die hier kampeert. De grootsheid van de valleien wordt enorm benadrukt door het hoogteverschil weer te geven. Aan het einde van de dag komt de groep samen bij het vuur, klaar om na te praten over de avontuurlijke dag die ze hebben gehad.

       Creator: Fotograaf Karlo Morcilla documenteert nu enkele jaren zijn reizen ook via video. Zijn kanaal staat vooral in het teken van zijn beroep en neemt de kijkers mee achter de schermen van fotoshoots die hij organiseert. Wanneer hij op vakantie gaat laat hij zijn creatieve vrijheid los en neemt hij de kijkers mee naar de bestemming.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels