5 Sterren Video Nieuw-Zeeland

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Nieuw-Zeeland.

Naast Australië kan je in Oceanië ook Nieuw-Zeeland vinden. Dit land bestaat uit twee eilanden in de Grote Oceaan. Rond deze eilanden liggen nog ongeveer een 600-tal kleinere eilandjes. Je hebt The North Island, wat vooral bestaat uit vulkanen en subtropische bossen. En The South Island, waar je vooral berglandschappen kan ontdekken. Liefhebbers van natuur kunnen zich hier terugtrekken tussen de bergen en boslandschappen maar ook filmliefhebbers voelen zich hier thuis. Door de weelderige natuur en het lage bevolkingsaantal is dit voor veel films de perfecte set, zoals voor Lord Of The Rings bijvoorbeeld.

   Omdat Nieuw-Zeeland onder de evenaar ligt zijn de seizoenen omgewisseld. Als het bij ons zomer is, is het daar winter. De meeste toeristen ontwijken dit eiland tijdens de winter, behalve Ben Mikha. De maker van deze video heeft veel gehoord over de prachtige winters in Nieuw-Zeeland en nam de proef op de som. Hij neemt je mee op zijn 10-daagse reis door het winterse Nieuw-Zeeland.

     Creator: De Nieuw-Zeelandse Ben Mikha documenteert zijn reizen graag en deelt die met de wereld. Dit keer besloot hij zijn thuisland in de winter te gaan ontdekken. Zijn content bestaat voornamelijk uit sfeerbeelden waar hij af en toe extra uitleg bij geeft. Hij wil zijn beelden vooral laten spreken en dat lukt hem zeker!
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels