5 Sterren Video Dominica

Reis mee met video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. GRANDE.be selecteert video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door creatieve reporters over de hele wereld: ontdek hier Dominica

Dominica, ook wel bekend als "The Nature Island", is een juweel in het Caribisch gebied, bekend om zijn weelderige, ongerepte natuur en adembenemende landschappen. Met weelderige regenwouden, sprankelende watervallen en thermale bronnen is het een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het eiland herbergt 's werelds op één na grootste kokend meer, een fascinerende natuurlijke bezienswaardigheid die nieuwsgierige reizigers trekt. Naast zijn natuurlijke schoonheid heeft Dominica ook een rijke culturele erfgoed, met levendige festivals, traditionele muziek en ambachten die de unieke identiteit van het eiland weerspiegelen.
 
Met zijn ongerepte schoonheid, avontuurlijke mogelijkheden en warme, gastvrije bevolking, is Dominica een bestemming die onvergetelijke ervaringen belooft voor elke reiziger die op zoek is naar een authentiek Caribisch avontuur. Het onderwaterleven rond Dominica is even indrukwekkend als het land zelf, met kleurrijke koraalriffen, diverse mariene soorten en enkele van de beste duiklocaties in het Caribisch gebied. In deze video zie je een duiker zwemmen tussen de walvissen. 
 

Bekijk hier de video:

 De video neemt je mee onderwater in Dominica waar je een duiker ziet zwemmen tussen de walvissen.

Artiest: De video werd gemaakt door Kabir Teja een ervaren duiker die de wereld rondzwemt en zijn avontuurlijke ervaringen deelt met YouTube.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek