Zomers genieten in La Douce France: welkom op 5-sterrencamping La Côte d'Argent

Vlakbij het meer van Hourtin, rondom groene wijngaarden ligt camping La Côte d’Argent verscholen. Midden in een prachtig dennenbos en op amper 300 meter van het strand, beleef je op deze vijfsterrencamping de zomer van je leven. 

Heerlijk ontwaken in La Douce France

De stralende zomerzon staat in dit pittoreske deeltje van Nouvelle-Aquitaine al hoog aan de hemel, wanneer je na een deugddoende nachtrust wakker wordt in je tent of stacaravan middenin een groen dennenbos. Wandel naar de supermarkt op het domein en verras je gezin met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Na een heerlijk ontbijt zijn jullie helemaal klaar voor een dag vol avontuur en gezelligheid op camping La Côte d’Argent! 

Leef je uit in het vernieuwd watercomplex of neem deel aan de leukste sportactiviteiten

Camping La Côte d'Argent opent in 2024 haar deuren met een spectaculaire toevoeging: een gloednieuw waterpark van maar liefst 9000 m²!  Het aquatische paradijs biedt onder andere een Aqua’Pirates-gebied van 1000 m², twee zwembaden, verschillende jacuzzi's, een kinderlagune, een tegenstroomrivier en maar liefs tien glijbanen. 

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de uitdagende sportactiviteiten die dagelijks georganiseerd worden. Sla een balletje op het tennisplein, daag je partner uit voor een match tafeltennis of geniet van een wedstrijd jeu de boules met het hele gezin. 

Na een ochtend vol sport- en zwemplezier is het tijd voor een heerlijke lunch in het restaurant op de camping. 

Ontdek het meer van Hourtin en waag je aan de spannendste watersportactiviteiten

Op een boogscheut van camping La Côte d’Argent, ontdek je het meer van Hourtin, het grootste zoetwatermeer van Frankrijk. De omgeving rondom het meer is de geschikte locatie voor een heerlijke fietstocht. 

De gunstige ligging van de camping, vlakbij de Atlantische Oceaan, biedt de kans om je voor het eerst aan een van de avontuurlijke wateractiviteiten te wagen die in de regio worden aangeboden. Neem een les windsurfen of kitesurfen in een van de naburige scholen die lessen aanbieden voor beginners en gevorderden. 

Op verkenningstocht in de streek

De regio rondom de camping leent zich tot het ontdekken van deze veelzijdige streek in al zijn facetten. Breng een bezoek aan het kasteel van Vayres, ontdek de Duin van Pilat of plan een uitstap naar een van de wijnkastelen in de buurt waar je kan genieten van de heerlijke Médoc-wijnen. 

Avondamusement op de camping

Sluit je dag af met een lekker diner in de buurt rond de camping. Na deze boeiende dag kan je op de camping terecht voor een amusant avondprogramma. Livemuzikanten geven het beste van zichzelf in de gezellige bar, maar ook jij kan je beste zangtalenten bovenhalen tijdens een karaokeavond. 

Beleef een onvergetelijke zomer in camping La Côte d’Argent! 

Meer info vind je via deze links: 

Camping La Côte d’Argent

Stacaravans

Kampeerplaatsen

Zwemcomplex

Activiteiten en entertainment

Faciliteiten en diensten

Omgeving

Copyright foto's: Camping Côte d'Argent 
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek