Zee, rust en Bretonse pracht in camping Les Mouettes

Welkom in het hart van het betoverende Bretagne. Omgeven door de schoonheid van de kust, vind je de 5-sterren camping Les Mouettes. De kust van roze graniet is een idyllische bestemming die een perfecte balans biedt tussen rust en avontuur. De naam van de camping ontleent zich aan de nabijheid van de Loire. Camping Les Mouettes biedt de essentie van een ontspannen verblijf. Van kampeerplaatsen tot luxueuze huisjes, je vindt het allemaal op dit schiereiland.

Aan de Atlantische Oceaan

Ontwaak met het zachte geluid van de aanmerende golven en de verfrissende zeebries die door je tent of caravan waait. De camping heeft een panoramisch uitzicht op de baai van Finistère aan de rand van de Atlantische Oceaan. De kliffen fungeren als wachters voor dit stukje paradijs. De start van een zeer aangenaam verblijf, waar tijd lijkt te vervagen en de natuur de hoofdrol speelt.
De comfortabele accommodaties omvatten een gigantisch zwemparadijs met een lagune, glijbanen, een overdekt zwembad en een wellness-centrum. Met andere woorden: alles wat je je bij een deugddoende vakantie kan inbeelden.
De unieke kampeerplaatsen zijn ruim en bieden een schilderachtig uitzicht op de omringende natuur. De camping nodigt je uit om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en om je onder te dompelen in de serene omgeving. 

Verdeling in verschillende wijken

Op de camping kan je op ontdekking in de verschillende wijken die elk hun eigen charme en prijscategorie hebben. Wil je bijvoorbeeld genieten van de schitterende zonsondergangen, kies dan voor Wijk Bahia lodges met zijn ruime dakterrassen. Of geniet van de groene stilte in Wijk Gardena. Een wandeling over het terrein onthult de charme van de wijken, met de kampeerplaatsen strategisch geplaatst te midden van gras en omringd door de rustgevende ambiance van de oceaan.
De ontvangst op Camping Les Mouettes is niet alleen professioneel maar ook hartelijk, met toegewijd en enthousiast personeel dat ervoor zorgt dat elke gast zich meteen thuis voelt. En natuurlijk is er ook de verwennerij voor de innerlijke mens! Culinair kom je hier zeker ook aan je trekken. Kies voor de specialiteiten: een heerlijke kouign-amann, lekkere pannenkoeken of enkele romige gezouten boterkaramels.
De camping op het domein van Les Mouettes is perfect voor een vakantie met het hele gezin. De kinderen vervelen zich nooit met het sprankelend animatieteam en de kinderclub. Geen betere gelegenheid om nieuwe activiteiten te ontdekken en nieuwe vriendjes te maken!

Op ontdekking in de regio

Voor wie het strand en de natuur eventjes links wil laten liggen, is er het stadscentrum van Carantec op amper een kwartiertje wandelen. Je kan er rondslenteren tussen de kleine winkeltjes en de talrijke restaurants. Camping Les Mouettes is ook de ideale uitvalbasis om de rest van de kustlijn te ontdekken. Elke plage in de buurt heeft een eigen charme!

Meer info:

5-sterren camping Les Mouettes

Unieke kampeerplaatsen

Gigantisch zwemparadijs

Culinair

Kustlijn ontdekken

Kinderen

Copyright foto's: Les Mouettes

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek