Win een verblijf voor twee in het luxueuze Stanhope hotel in Brussel tijdens het Art-Nouveaujaar

In 2023 zet hoofdstad Brussel de prachtige Art-Nouveaugebouwen een jaar lang in de kijker. Ben jij benieuwd om deze architecturale pareltjes te bezichtigen? Neem dan deel aan onze exclusieve lezerswedstrijd en win een verblijf voor twee personen in het Stanhope hotel in hartje Brussel, inclusief twee Art-Nouveau passen in Brussel.

GRANDE.be geeft in samenwerking met visit.brussels een verblijf voor twee personen (inclusief ontbijt) in het prachtige vijfsterrenhotel Stanhope én twee Art-Nouveau passen weg. Maak van deze gelegenheid gebruik om onze hoofdstad en haar prachtige bouwwerken te ontdekken.

Over het Stanhope hotel

Het prachtige Stanhope boetiekhotel in hartje Brussel werd recent gerenoveerd en bevindt zich tussen de Europese wijk en het stadscentrum, op wandelafstand van belangrijke bezienswaardigheden waaronder het Europees Parlement, het Koninklijke Paleis, het Magritte Museum en de historische Grote Zavel. In de omgeving van het hotel zijn tal van gezellige bars, restaurants en supermarkten te vinden.

De comfortabele kamers van dit vijfsterren etablissement werden elegant ingericht en zijn uitgerust met airconditioning, luxueuze toiletartikelen, badjassen en slippers.

Na een deugddoende nachtrust kan je onder de 100 jaar oude magnoliaboom op de charmante binnenkoer van het hotel genieten van een uitgebreid Engels ontbijtbuffet.

Fijnproevers kunnen in het gerenommeerde Brighton Restaurant, ingericht in Britse stijl, genieten van een heerlijk avondmaal, in een prachtige setting ingericht in Oosterse stijl met Chinese fresco’s.In de gezellige Library Bar kan je ontspannen met een drankje na een drukke dag in onze bruisende hoofdstad.

Met de Art Nouveau Pass krijg je toegang tot verschillende art-nouveaumusea en kan je kiezen uit elf uitzonderlijke tentoonstellingen. Bovendien geniet je van interessante kortingen.

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Neem dan deel via deze wedstrijdlink en wie weet reis jij in het weekend van 18 november wel het mooie Brussel en haar architecturale pareltjes.

Deelnemen is eenvoudig: beantwoord de twee onderstaande wedstrijdvragen en de schiftingsvraag via de wedstrijdlink vóór 3 november om 23u59. De antwoorden op de vragen zijn terug te vinden via de links in dit artikel. 

Surf naar visit.brussels om het antwoord op deze vragen te weten te komen.

Wedstrijdvraag 1: Wat was het eerste Art-Nouveau gebouw, ontworpen door de hand van Victor Horta?

A)    Hotel van Eetvelde

B)    Het Autriche Huis

C)    Het Tassel Huis

Wedstrijdvraag 2: Welk beroemd Brussels museum werd gebouwd in Art-Nouveau stijl?

A)    Musée Magritte

B)    Het Belgisch Stripmuseum

C)    Het Koninklijk Museum van Schone Kunsten

Schiftingsvraag: Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben op deze wedstrijd in samenwerking met vistit.brussels op 3 november 2023 om 23u59

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

Meer info vind je via deze links

Art Nouveau Brussels 2023

Programma

Art Nouveau Pass

Hoogtepunten

Tasselhuis

Hortamuseum

Autrique huis

Cauchiehuis

Hotel van Eetvelde

Hotel Hannon

Belgisch Stripcentrum

Juwelierswinkel Wolfers Frères

Muziekinstrumentenmuseum

Solvayhuis

*Actievoorwaarden lezerswedstrijd

Te winnen prijs: een verblijf in een tweepersoonskamer (incl. ontbijt) in het Stanhope hotel in Brussel 

Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.

De winnaar is diegene die enerzijds de wedstrijdvragen correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste. 

De winnaar ontvangt een voucher.

Prijs op te nemen op 18 november 2023. 

De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.

Op 6 november 2023 wordt de winnaar bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

In hotel Radisson RED Brussels geniet je van de levendige sfeer, de kunst, de muziek. Dit is de Europese hoofstad: ook voor Belgen is er veel te ontdekken!

..."