Reizen per video in Ierland

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Ierland.

Ierland ligt op een eiland boven het Verenigd Koninkrijk. Ierland moet het gelijknamige eiland delen met Noord-Ierland, die laatste maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk. De Republiek Ierland heeft meerdere bezienswaardigheden zoals Glendalough (een voormalig klooster), Araneilanden en rú na Bóinne, een monument op de UNESCO Wereldergoedlijst. De kustlijn van Ierland bestaat voornamelijk uit kliffen. Het hoogste punt van het land ligt op 1038 meter, berg Carrauntoohil.

De video neemt je mee naar de kustlijn van Ierland. Je krijgt een unieke kijk op hoe rustig en afgelegen sommige straten zijn. De ruïnes en dorpjes hebben een duidelijk karakter dat je enkel in Ierland terugvindt.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels