Reizen per video in Dinant

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Dinant.

Dinant is de parel van de Ardennen. Het kleine stadje in de Maasvallei charmeert toeristen met ruige rotswanden langs de oevers van de Maas. Vlieg met een kabelbaan over de kleurrijke herenhuizen naar het hoogtepunt van de stad: de citadel. 

Boven op de steile rotswanden kijk je neer op de onstuimige natuur, de Maas en een stadskern met een eeuwenoude geschiedenis. Of duik nog dieper in Dinants verleden en bezoek de grotten van La Merveilleuse.

Vlieg in de video mee naar de honderd meter hoge toppen die fungeren als fundamenten voor de citadel van Dinant. Ontdek hoe de Maas door de eeuwenoude stad stroomt en bezoek verderop de brouwerij van Leffe, waar het bier met een al even rijke historie uit de kranen stroomt.    

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek