Luxe camping Village Les Tournels aan Saint-Tropez: een breed aanbod verblijfsplaatsen

Niet ver van het betoverende Saint-Tropez, aan de kust van de Middellandse Zee, bevindt zich Camping Les Tournels te midden van een mooi dennenbos van 20 hectare. De 5-sterren camping, gelegen tussen de pijnbomen en omringd door wijngaarden, biedt een spectaculair uitzicht op de baai van Pampelonne.

Een breed aanbod aan verblijfsplaatsen

Camping Les Tournels, gelegen aan de Middellandse Zee in de buurt van het charmante Saint-Tropez, heeft diverse staanplaatsen voor maximaal 6 personen met één voertuig. Deze staanplaatsen bieden prachtig uitzicht op de zee, wijngaarden of het dorp Ramatuelle. Met 6 toiletgebouwen, waarvan sommigen verwarmd en rolstoeltoegankelijk zijn, inclusief wasserette, babyruimte en gootsteen, zorgt de camping voor een comfortabel verblijf.

Voor extra gemak kunnen koelkasten worden gehuurd via een partnerbedrijf. De camping heeft ook verhuur van fietsen, een babykit met kinderbed en kinderstoel, evenals de mogelijkheid tot het huren van een strijkijzer of kluis. Wifi is beschikbaar op het hele terrein.

Naast ruime staanplaatsen biedt Camping Les Tournels ook Premium huurwoningen met luxe voorzieningen, waaronder een eigen jacuzzi, buitendouche, binnen- en buitenkeuken, airconditioning en terras. Het Premium huisje voor 6 personen heeft 3 slaapkamers met beddengoed en handdoeken inbegrepen, elk met een eigen badkamer.

Voor grotere groepen is er een Premium huisje voor 8 personen met een terras van 70 vierkante meter. Daarnaast zijn er ruime bungalows en chalets te huur voor 2 tot 8 personen, elk met hun unieke voorzieningen, variërend in grootte en capaciteit.

Verblijf in stijl: de verschillende cottages van camping Les Tournels

Cottage Morea, met een oppervlakte van 22 vierkante meter, is geschikt voor maximaal 4 personen. Het huisje heeft 2 slaapkamers, één met een dubbel bed en één met twee enkele bedden. Er is een klein salon en badkamer met douche.

Cottage Calypso, met een oppervlakte van 40 vierkante meter, heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Natuurlijk is er ook airconditioning. Dit huisje heeft één slaapkamer met een dubbel bed en twee slaapkamers met telkens twee enkele bedden. Er zijn twee badkamers waarvan één met een toilet met daarnaast een apart toilet.

Cottage Riveira, met een oppervlakte van 34 vierkante meter, omvat 2 slaapkamers waarvan één met een dubbel bed, de andere slaapkamer met twee enkele bedden. Er is één badkamer met apart toilet. Dit huisje heeft ook airconditioning en is geschikt voor maximaal 4 personen.

De woningen worden gescheiden door hoge, groene hagen, waardoor gasten genieten van rust en privacy tijdens hun verblijf aan de Golf van Saint Tropez.

Luxe en wellness

Voor ontspanning en welzijn is er de overdekte wellnessruimte van 1000 vierkante meter met een spa exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar. Daarnaast is er ook een whirlpool, sauna, hammam, zwembad en massagefaciliteiten, allemaal rolstoeltoegankelijk. Zo garandeert de spa 'Entre Mer et Vigne' een luxe ervaring te midden van paalhutten boven een tropische vijver vol met goudvissen en Carpekoi vissen.

De wellnessruimte is 7 dagen per week geopend en biedt diverse massages en schoonheidsbehandelingen, waaronder speciale massages voor kinderen en zwangere vrouwen. In de fitnessruimte kunnen gasten hun spieren trainen op verschillende apparaten.

Meer info vind je via deze links:

Camping Les Tournels 

Mooi dennenbos

Spectaculair uitzicht

Accommodaties

Diensten

Wellnessruimte

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek