Kelly Margodt uit De Haan wint onze lezerswedstrijd en ontdekt binnenkort de Art Nouveau parels in Brussel

In samenwerking met visit.brussels organiseerde GRANDE.be een wedstrijd waarbij een luxueuze overnachting in hartje Brussel op het spel stond. Kelly Margodt (40) uit De Haan mag zich de gelukkige winnaar prijzen en logeert binnenkort in het prachtige Stanhope Hotel.

“Wat een fijne verrassing om deze mooie prijs te mogen winnen”, lacht Kelly. “Een weekend genieten van onze hoofdstad met mijn man aan mijn zijde is een heerlijk vooruitzicht. We kijken er alvast naar uit om de Art Nouveau-huizen te bewonderen, te winkelen en onze voetjes onder tafel te schuiven in een goed restaurant”, aldus Kell

Over het Stanhope Hotel

Het prachtige Stanhope boetiekhotel in hartje Brussel werd recent gerenoveerd en bevindt zich tussen de Europese wijk en het stadscentrum, op wandelafstand van belangrijke bezienswaardigheden waaronder het Europees Parlement, het Koninklijke Paleis, het Magritte Museum en de historische Grote Zavel. In de omgeving van het hotel zijn tal van gezellige bars, restaurants en supermarkten te vinden.

De comfortabele kamers van dit vijfsterren etablissement werden elegant ingericht en zijn uitgerust met airconditioning, luxueuze toiletartikelen, badjassen en slippers.

Na een deugddoende nachtrust kan je onder de 100 jaar oude magnoliaboom op de charmante binnenkoer van het hotel genieten van een uitgebreid Engels ontbijtbuffet.

Fijnproevers kunnen in het gerenommeerde Brighton Restaurant, ingericht in Britse stijl, genieten van een heerlijk avondmaal, in een prachtige setting ingericht in Oosterse stijl met Chinese fresco’s.In de gezellige Library Bar kan je ontspannen met een drankje na een drukke dag in onze bruisende hoofdstad. Met de Art Nouveau Pass krijg je toegang tot verschillende art-nouveaumusea en kan je kiezen uit elf uitzonderlijke tentoonstellingen. Bovendien geniet je van interessante kortingen.

Meer info vind je via deze links: 

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek