L.Ardéchois, Camping, Frankrijk, Ardèche, zwembad

Familiale sfeer en exclusieve faciliteiten op vijfsterrencamping l’Ardéchois

Bijna 40 jaar geleden, op wat vroeger een veld met wijngaarden en perzikbomen was, begon Richard Chalvet samen met zijn vader Maurice, Camping Nature Parc l’Ardéchois. De camping is gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Europa, vlakbij de rivier en op vijf minuten loopafstand van Vallon Pont d’Arc, een gezellig dorp genoemd naar de beroemde Pont d’Arc, een natuurlijke steenbrug die door rivier de Ardèche uitgesleten werd. 

In de loop van de jaren groeide l’Ardéchois uit tot één van de mooiste campings van Frankrijk. In 2004 werd hij toegelaten als lid van de prestigieuze groep LeadingCampings, een Europese groepering van exclusieve privécampings. De camping beschikt over ruime, schaduwrijke staplaatsen, knusse chalets en luxueuze mobilhomes. Voorzien van alle comfort, ontwaakt u iedere ochtend in de prachtige ongerepte natuur van de Ardèche. 

Sportievelingen kunnen gebruik maken van onze kano’s om de rivier de Ardèche af te varen en de streek te ontdekken op een avontuurlijke manier. Het prachtige zwembad en de heerlijke jacuzzi, bieden vertier voor alle leeftijden! Wie na een lange wandeling of fietstocht nood heeft aan pure ontspanning, kan terecht in ons wellnesscomplex voor een deugddoende massage of een saunabezoek.

In het restaurant worden de smaakpapillen verwend. Alle maaltijden worden bereid met verse lokale producten. Lokale en regionale specialiteiten, een verfrissend ijsje of een huisgemaakte cocktail is maar een kleine greep uit ons uitgebreid aanbod.

Richard is steeds op zoek naar nieuwe ideeën waarbij comfort, authenticiteit, natuur en familie centraal staan. Zo werd het avontuurlijke speelkasteel, Castelas, volledig eigenhandig ontworpen. Kinderen kunnen zich urenlang uitleven op deze fascinerende speelplek, waar ruimte is voor spel en fantasie. In het Ludopark kunnen kleintjes gebruik maken van kleurrijke klimrekken en glijbanen. 

Tijdens de zomermaanden staat een enthousiast animatieteam paraat om de leukste activiteiten te organiseren voor het hele gezin, zodat je maximaal van je vakantie op het domein kan genieten. Dagelijks worden kindershows georganiseerd, waar iedereen zijn eigen talenten kan tonen. Tijdens een uitdagende sessie Aqua Zumba of ontspannende yoga-sessie, kunnen ook de ouders even volledig uit het dak gaan. Tennis, petanque, tafeltennis en fitness behoren eveneens tot het uigebreide aanbod aan sportfaciliteiten

De gunstige ligging, vlak aan de rivier, biedt de mogelijkheden om hier heerlijk te zwemmen, pootje baden, lezen of zonnen. Ook vissen is mogelijk, mits een speciale visvergunning.

Beleef camping L'Ardéchois via deze video: 

Meer info vind je via deze links:

Camping l’Ardéchois

Accommodatiemogelijkheden

Faciliteiten

Animatie en sport

Copyright foto's: Camping l'Ardéchois

 
L.Ardéchois, Camping, Frankrijk, Ardèche, Castelette, campcooning
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek