Domaine de Sevenier, zwembad, Ardeche

De unieke charme van Domaine de Sévenier: luxe chalets en een oase aan rust in het hart van de Ardèche

Verborgen op een hoge heuvel met een adembenemend uitzicht over het groene landschap van de Ardèche, ontdek je een stukje paradijs op aarde, vijfsterrencamping Domaine de Sévenier. Deze voormalige wijnboerderij werd omgetoverd tot een milieuvriendelijk en comfortabel vakantiedorp met luxueuze chalets. Reis met ons mee naar één van Frankrijks mooiste streken en kom volledig tot rust in de weelderige setting van Domaine de Sévenier

Ontwaken in het hart van de Ardèche

Overnachten in een authentieke houten chalet, voorzien van alle comfort én genieten van uitmuntende campingfaciliteiten: hier komt het beste van twee werelden samen. Het domein beschikt over een heus dorp met stijlvol ingerichte chalets, uitgerust met alle mogelijke faciliteiten. Na een heerlijke nachtrust ontwaak je in een groene en rustgevende omgeving. Wie de smaken van de streek alvast wil proeven, kan een heerlijk ontbijtpakket vol regionale producten bestellen bij de receptie. Dat verrassende ontbijt wordt geleverd bij je chalet, waar je het onder de stralende ochtendzon kan verorberen met je hele gezin. 

Vervolgens trek je eropuit om de streek te verkennen. Vakantie vieren in de Ardèche staat garant voor een zorgeloze tijd in een groene omgeving. Herbronnen in onaangetaste natuur en genieten van de verscheidenheid aan fauna en flora die hier te vinden is. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geef je over aan de ontspannen sfeer die in de lucht hangt. 

Domaine de Sévenier bevindt zich op een boogscheut van de mooiste natuurfenomenen die de Ardèche rijk is. Ontdek de wereldberoemde Pont d’Arc, de adembenemende Ardèchekloof, de intieme Ibie rivier of indrukwekkende rots van Sampzon. Domaine de Sévenier is dé geschikte uitvalbasis om de natuurpracht van de Ardèche te voet, met de fiets of met de wagen te verkennen.

Amusement en ontspanning 

Na een boeiende dag vol nieuwe indrukken, kan je genieten van alle faciliteiten die aanwezig zijn op de camping. Neem een verfrissende duik in het zwembad met zicht op een adembenemend heuvelachtig gebied, leef je uit in de fitness, smul van een heerlijk ijsje of kom helemaal tot rust in het uitmuntende wellnesscentrum. De prachtige Spa van Domaine de Sévenier bestaat uit een luxueuze sauna en whirlpool met panoramisch uitzicht over de indrukwekkende kloven van de Ardèche, de vallei van Ibie en de Pont d’Arc. Na een deugddoende wellness-sessie kan je genieten van een verse thee terwijl je het gezellig maakt met z’n tweetjes aan de open haard in de stijlvol ingerichte ontspanningsruimte. 

Prikkel je smaakpapillen bij La Table de Seibel

Sluit je dag op Domaine de Sévenier af met een culinaire reis doorheen de streek. In restaurant 'La Table de Seibel', dat zich op het domein bevindt, ontdek je een uitgebreid aanbod aan huisbereide gerechten vol lokale smaken en bereid met verse seizoensgebonden producten. 

Meer info vind je via deze links: 

Domaine de Sévenier

Chalets

De omgeving 

Faciliteiten

SPA

Restaurant

Copyright foto's: Domaine de Sévenier

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek