De keuze van GRANDE.be curator Amber Francken: 'De Blauwe Vogel organiseert snurkreizen op maat'

Reisorganisatie De Blauwe Vogel ontwikkelt speciale reisarrangementen naar Dubai en Abu Dhabi voor snurkers! De succesformule? Twee kamers met een geluidwerende deur in een viersterrenhotel. Dat schrijft Het Belang van Limburg op 2 augustus 2023.

Op vakantie met een snurkende partner? Het is een uitdaging. Thuis kan je apart slapen, wat volgens professor Russell Foster van de Britse universiteit Oxford zelfs de beste oplossing is voor de relatie. Maar wat doe je als je op vakantie bent? Voor een overnachting in een hotel tast je diep in de buidel omdat je meteen een extra kamer moet boeken. De Blauwe Vogel combineert nu budgetvriendelijk en comfortabel slapen met een zorgeloze vakantie dankzij hun nieuwe reisarrangement.

Comfortabel snurken in stijl op vakantie

Door de toenemende vraag van koppels naar gescheiden slaapruimtes vanwege snurkproblemen, bedacht Trudo Carlier van reisorganisatie de Blauwe Vogel speciale arrangementen voor snurkers. Snurkende reizigers boeken dan twee kamers, gescheiden door een geluidwerende deur, die ze overdag openen en ’s avonds kunnen sluiten. Als je zelf boekt, verdubbelt de prijs van je reis. Omdat de Blauwe Vogel veel kamers in chique hotels afneemt en de reizen organiseert buiten het hoogseizoen kunnen ze aantrekkelijke kortingen aanbieden. Als snurkend koppel betaal je voor beide kamers dus slechts 300 euro bovenop de 1200 euro. Carlier gelooft dat dit unieke arrangement een groot succes kan worden, omdat het nog niet wordt aangeboden door andere reisorganisaties. Benieuwd naar de eerste Snurk-afreis? Die vertrekt op 19 maart naar Dubai en Abu Dhabi, met verblijf in het viersterrenhotel Hyatt Place Dubai Jumeirah hotel.

Over de GRANDE.be curator: elke week selecteert curator Amber Francken van GRANDE.be een inspirerend verhaal over reizen dat verscheen in een bekend digitaal medium. Die verhalen kunnen in het Nederlands of het Engels zijn. De GRANDE.be curator geeft er ook haar eigen mening over.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek