CroisiEurope: cruises op intieme wijze, die je de hele wereld laten zien

Verken de wereld op unieke wijze met CroisiEurope's intieme cruises, waar de charme van Europa, Afrika en Azië samenkomen. Van de majestueuze Rhône tot de wilde wateren van Zuidelijk Afrika, van de historische Mekong tot de schilderachtige Franse kanalen en de levendige Middellandse Zee. Stap aan boord voor buitengewone ervaringen!

Rivierencruise op de Rhône 

Deze Europese rivier, die ontspringt in de gletsjer van de Rhône en uitmondt in de Middellandse Zee, stroomt door de meest emblematische steden van Frankrijk. Lyon, doordrenkt van geschiedenis en UNESCO Werelderfgoed, markeert het startpunt van deze reis. Dwaal door de oude geplaveide straatjes en vaar langs de wijngaarden van Beaujolais en Tain d'Hermitage. Geniet van een pauze en proef wijnen van de authentieke terroirs van deze regio's.

De reis brengt je naar bruisende steden als Arles en het historische Avignon, waar sporen van het Romeinse Rijk samenkomen met het artistieke erfgoed van Van Gogh. We eindigen tot slot in Zuid-Frankrijk waar we de ongelooflijke Gorges de l'Ardèche doorkruisen. Bewonder ook de natuurlijke schoonheid van de delta van de Camargue.

Safari-cruise in Zuidelijk Afrika

Een sprong naar het zuidelijk halfrond brengt je naar de ongerepte schoonheid van Zuidelijk Afrika. Van Zimbabwe tot Namibië, Botswana en Zuid-Afrika, verken de verborgen schatten van deze landen door te cruisen op Lake Kariba, de Chobé rivier en de Zambezi.

Zuidelijk Afrika heeft een overvloed aan wilde dieren, hierdoor is een bezoek aan enkele van de meest spectaculaire natuurgebieden die deze landen te bieden hebben een must. Land- en watersafari's brengen je dicht bij de meest indrukwekkende diersoorten, zoals olifanten en krokodillen. Je leert de lokale gewoonten en tradities kennen door alle specialiteiten van deze landen te ontdekken.

Cruise op de Mekong

De Mekong, rijk aan geschiedenis, neemt je mee door het hart van Cambodja en Vietnam. Van Phnom Penh tot Hô-Chi-Minh Ville ontdek je de authenticiteit en tradities van Azië. Dwaal langs Vietnamese ambachtelijke dorpen, proef lokale lekkernijen op drijvende markten en zet je reis voort langs het meesterwerk van de Khmer-architectuur: de tempels van Angkor Wat.

Bewonder de majestueuze Zilveren Pagode, verken de monumenten van Phnom Penh in een tuk tuk en bezoek de vissershavens. Om nog langer van het majestueuze landschap te genieten, kan je een cruise maken langs de indrukwekkende Along Bay.

Cruise langs de Franse kanalen op een kanaalschip

Voor degenen die houden van atypische ontdekkingen, biedt CroisiEurope kanaalscheepscruises langs de Franse kanalen. Terwijl je vaart, ontdek je het prachtige landschap en verborgen locaties die de meest legendarische kanalen van Frankrijk te bieden hebben. Geniet op de Seine en het Canal de la Marne, ontdek middeleeuwse steden en verken UNESCO Werelderfgoed locaties.

Laat je verleiden door de kanalen van de Rhône en de Bourgogne, voor een landelijke ervaring in de Provence en de vallei van de Doubs, in het hart van lavendelvelden en wijngaarden. Geniet van al deze prachtige landschappen op het geluid van het water, terwijl je ontspant op de zonnedekken.

Middellandse Zee-cruises

Voor degenen die verlangen naar de uitgestrektheid van de Middellandse Zee, biedt CroisiEurope zeecruises. Het wordt een kleurrijke reis langs de eilanden en landen van de Middellandse Zee, waar de zonovergoten steden van Malta, Italië, Corsica, Spanje en Griekenland zich ontvouwen. Bezoek de charmante Maltese archipel en de wondermooie dorpjes van Sicilië.

Ervaar de diverse culturen op Malta, waar barokke architectuur harmonieert met megalithische sites. In Valletta, de hoofdstad van de Republiek Malta, ontdek je de must-see schatten van het eiland. Dan gaat de cruise naar Sicilië, de thuisbasis van de indrukwekkende berg Etna. Ga op avontuur naar de oude overblijfselen en juwelen van Sicilië, en duik in de rijke geschiedenis van dit betoverende eiland.

Meer info vind je via deze links:

CroisiEurope

Rivierencruise op de Rhône

Safari-cruise in Zuidelijk Afrika

Land- en watersafari's 

Cruise op de Mekong

Cruise langs de indrukwekkende Along Bay

Kanaalscheepscruises

Spitscruises op de Franse kanalen

Middellandse Zee-cruises

Zeecruises

Copyrights foto's: CroisiEurope-Alexandre Sattler

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek