Camping La Côte d'Argent: luxueus kamperen en ultieme ontspanning aan de Atlantische Oceaan

Camping La Côte d'Argent is een heuvelachtig complex van 20 hectare. Hier breng je een aangename en ontspannende vakantie door midden in een dennenbos, op 300 meter van een enorm strand aan de Atlantische Oceaan. Als je van de natuur en haar prachtige landschappen houdt, kan je een bezoek brengen aan het meer van Hourtin - het grootste natuurlijke meer van Frankrijk - met zijn stranden en baaien. Dat pittoreske stukje natuur ligt op amper vier kilometer afstand.

De camping biedt een breed scala aan huisjes of staanplaatsen aan. Kom Camping La Côte d’Argent zelf ontdekken en breng je vakantie door in een ideaal klimaat en een bijzondere omgeving!

Plezier voor jong en oud

Camping La Côte d'Argent onthult in 2024 trots haar nieuwe watercomplex van circa 9.000 m². Deze volledig verwarmde faciliteit biedt een scala aan voorzieningen, waaronder twee ruime zwembaden, meerdere jacuzzi's, en maar liefst tien glijbanen. Ook is er een tegenstroomrivier met een lagune en zelfs een onderwaterstrand. De jongere bezoekers kunnen genieten van de kinderlagune met speeltoestellen, een kinderbad en de Aqua Pirates.

In juli en augustus is er een ruim aanbod aan gratis sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Kinderen van 6 tot 11 jaar zijn van harte welkom in onze Miniclub. Tieners sluiten nieuwe vriendschappen en kunnen deelnemen aan de meest uitdagende activiteiten in de Tienerclub. Ook aan de allerkleinsten wordt er gedacht: in een indrukwekkende speeltuin beleef je unieke familiemomenten in de schaduw van de dennen. Ook worden tal van sportevents georganiseerd op het domein. Word een kei in boogschieten, daag je vrienden uit voor een potje petanque of leef je uit in de fitness. 

Iedere avond wordt een gloednieuw programma uitgewerkt waarbij entertainende shows, concerten, thema-avonden of karaoke de revue passeren. 

Voorzien van alle comfort

Op het domein zijn alle faciliteiten voorzien om je een aangenaam en comfortabel verblijf te bezorgen. In de kruidenierswinkel en bakkerij vind je alle benodigdheden om een heerlijk feestmaal op tafel te toveren of je familie te verrassen met een lekkere BBQ. Gasten kunen een gasbarbecue huren. Wie liever zijn voetjes onder tafel schuift zonder zelf te hoeven koken, kan terecht in het gezellige restaurant voor onder meer een heerlijke pizza. Het restaurant bereidt eveneens verse afhaalmaaltijden. 

Sluit je dag af met een heerlijk drankje in de gezellige bar, waar muzikanten ‘s avonds het beste van zichzelf geven. 

Meer info vind je via deze links: 

Camping La Côte d’Argent

Stacaravans

Kampeerplaatsen

Zwemcomplex

Activiteiten en entertainment

Faciliteiten en diensten

Omgeving

Copyright foto's: Camping Côte d'Argent

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek