6 woningen voor een ideale groepsreis naar de Belgische Kust

Grote groepen worden op handen gedragen aan De Kust. Deze unieke verblijven voor grote groepen charmeren je met hun interieur, faciliteiten en ligging. Op enkele minuten stappen ben je zo in het centrum, op het strand of de polders. De woningen zijn ook te boeken voor een bedrijfsuitje, workshop of workation. 

  Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met dekust.be

Terug naar de Belle Epoque in Blankenberge

Het beschermd erfgoed Zalig aan zee in Blankenberge is een tijdmachine naar de Belle Epoque periode dankzij haar restauratie die zeer geslaagd is. De oorspronkelijke charme is behouden met toevoeging van comfort naar de huidige normen. In het huis vind je 8 prachtige slaapkamers met Kingsize bedden en 8 badkamers. Zo kunnen er maximaal 24 personen verblijven. De grootste troef is de ligging: op iets meer dan 200 meter vind je het strand, winkels, restaurants en cafés. 

Maison Remi in Wulpen

In Wulpen, gelegen tussen zee en polders, is de vakantiewoning Maison Remi. Vooral fervente fietsers of golfers komen hier volledig tot rust. Met haar 5 slaapkamers en 3 badkamers is het de ideale woning voor 12 personen. Vooral gezinnen die een verblijf zoeken niet ver van het strand en de zee, zitten hier goed.

Een oase van rust in Oostende

Villa Wellington in Oostende is de plek om te huren als je een stijlvol, recent gerenoveerde woning zoekt. Het kan maximaal 22 personen verwelkomen. Wat maakt dat het perfect is voor grote groepen, families of bedrijven. Alles is uitgewerkt met oog op comfort: ruimtes, interieur en de aangeboden faciliteiten. Je zult er heerlijk kunnen ontspannen! 

Villa Les Rosiers in De Panne

Met haar 6 kamers en 6 badkamers, voegt Villa Les Rosiers in De Panne zich bij de verblijven voor grote groepen. Het is een luxe vakantiehuis waardoor je niets zal missen. Gelegen in het centrum van De Panne, word je niet gestoord door drukte want de woning verstopt zich in een rustig zijstraatje. Zo ben je op 200 meter van het strand en maar 100 meter van de Grote Markt. 

Holiday Cottage in Nieuwpoort

In Villa New Largo kunnen 8 tot 12 personen verblijven. Je krijgt alle comfort van thuis zoals een vaatwasser, wasmachine en droogkast zodat je zorgeloos tot rust kunt komen aan De Kust. De woning is recent gerenoveerd om je te ontvangen en bij te dragen aan een onvergetelijk verblijf in Nieuwpoort. 

Privé-domein Lepelem in De Haan

Het domein Lepelem is een charmante landelijke hoeve met 7 luxueuze slaapkamers en 8 badkamers. De faciliteiten zijn zo exclusief dat je zelfs een chef-kok kunt reserveren tijdens je verblijf! Zo kan je lekker zorgeloos tafelen. Ook hebben ze een ontspanningsruimte en gezellige leefruimte. Wat ideaal is voor een week of midweek voor een groepsvakantie tot 20 personen. De nabijgelegen polders, het domein en strand De Haan staan je al op te wachten. 

Meer informatie vind je via de volgende links:

Unieke verblijven

Zalig aan zee

Maison Remi

Villa Wellington

Villa Les Rosiers

Villa New Largo

Domein Lepelem

Copyright foto's: westtoer

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek