5 Sterren Video Zwitserse Alpen

Reis mee met video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. GRANDE.be selecteert video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door creatieve reporters over de hele wereld: ontdek hier de Zwitserse Alpen.

In het zuiden van Zwitserland vormen de Zwitserse Alpen de grens met Italië. Hoewel het grootste deel van de Alpen zich vooral over Frankrijk, Oostenrijk en Italië spreidt, bestaat het landschap van Zwitserland voor 58% uit Alpenbergen. 

Het hoogste punt van de Zwitserse Alpen is de Dufourspitze. Het dak van Zwitserland ligt op zo’n 4.634 meter hoogte. De Dufourspitze is na de Mont Blanc de op een na hoogste berg van het Alpengebergte. In totaal reiken er 48 Zwitserse bergen boven 4.000 meter. Waaronder de Dom, de Lyskamm, de Weisshorn en de Matterhorn. 

De ongerepte natuurpracht van de Zwitserse Alpen is de uitgelezen plaats om een rustgevende wandelvakantie te beleven. In een woest berglandschap marcheer je via steile paden langs glasheldere meren en indrukwekkende watervallen. 

Bekijk hier de video:

 De video is een vlucht van het chaotische stadsleven naar de indrukwekkende natuur van de Zwitserse Alpen. Een beklimming van steile bergpaden brengt je tot in de wolken, die zelfs de hoogste bergtoppen verbergen. Dankzij een rugzak en tent worden de Zwitserse Alpen je thuis. 

Artiest: De video is afkomstig van DreamDuo, een Letse filmmaker die gespecialiseerd is in color grading. Dat is het optimaliseren en aanpassen van een kleurpalet in functie van het verhaal. De video die we selecteerden is de meest bekeken video van het YouTube-kanaal van DreamDuo. 
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek