5 Sterren Video Vietnam

Reis mee met video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. GRANDE.be selecteert video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door creatieve reporters over de hele wereld: ontdek hier Vietnam.

‘Good morning, Vietnam!’ Op het schiereiland van Indochina vind je Vietnam. Het land in Zuidoost-Azië is omringd door China, Cambodja en Laos. Twintig jaar lang was Vietnam het toneel van de Vietnamoorlog, die in 1975 aan zijn einde kwam. Vietnam beschikt over een indrukwekkende natuurpracht met woeste bergen en uitgestrekte rijstvelden. 

De hoogste toppen van Vietnam vind je in het noorden van het land. Daar torenen duizenden bergen uit boven een turquoise baai. Op deze plek kan je eilandhoppen van een keizerlijke wandeltocht naar een andere wandeltocht langs rijstvelden. 

Ook om de hoofdstad Hanoi te bezoeken moet je in het noorden zijn. De stad ademt duizend jaar oude Aziatische geschiedenis. Toch herken je op sommige plaatsen overblijfselen van de Franse kolonisatie zoals de Sint Joseph’s Cathedral of het luxueuze Hotel Metropole. 

Ontdek hier de video:

 In de video reis je naar de wondermooie natuur van het noorden van Vietnam. Vlieg over een baai die is omringd met honderden woeste rotsformaties. Door de bergen vlieg je over valleien, die zijn omgetoverd tot rijstvelden. Via terrassen klim je de bergen op en ontdek je keizerlijke overblijfselen. Er valt op elke berg in Vietnam wel wat te ontdekken. 

Artiest: De video werd gemaakt door Max Harach. De Australiër houdt van reizen en film. Hij bundelt zijn passies op zijn YouTube-kanaal met indrukwekkende reisverslagen. Max filmt vooral met een drone. Op die manier krijg je een andere kijk op de exotische steden die hij bezoekt.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek