5 Sterren Video Namibië

Reis mee met video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. GRANDE.be selecteert video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door creatieve reporters over de hele wereld: ontdek hier Namibië

In het zuidwesten van Afrika staat Namibië bekend om zijn prachtige landschappen en tropisch wild. Het land is vernoemd naar zijn historische natuurpracht: de Namibwoestijn. De oudste woestijn van de wereld huisvest roodoranje zandduinen, witte zoutvlaktes en ruige rotsformaties. 

De Namibwoestijn en Sossusvlei zijn groots en eindeloos. De zandkorrels springen op wanneer je met een 4x4 door de woestijnen van Namibië scheurt. Het beestachtige leven van Namibië is te ontdekken met een safari door Etosha. 

Het nationaal park van Etosha is in oppervlakte net iets kleiner dan België. In de Afrikaanse natuur zie je reusachtige olifanten, giraffen, neushoorns en de wilde manen van een brullende leeuw.

Bekijk hier de video:

 In de video reizen we naar de indrukwekkende natuur van Namibië. Maak kennis met de  heuvelachtige duinen van de Namibwoestijn, de roodoranje zandwoestijn omringt de witte Deadvlei. Op de kleivlakte wandel je tussen de zwarte skeletten van 900 jaar oude bomen. Tijdens een helikoptervlucht richting de kustlijn van Namibië aanschouw je de kracht van de natuur. Het leverde prachtige beelden op van wilde dieren die door het indrukwekkende landschap van Namibië sluipen!  

Artiest: Allison Anderson is al sinds haar kindertijd gepassioneerd door fotografie. Wat later resulteerde in een diploma broadcasting. Na haar studie groeide de interesse in de blog en het YouTube-kanaal van Allison. Begin 2018 besloot ze om solo de wereld rond te reizen. De combinatie van haar passies resulteert in prachitge reisvideo's. 
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek