5 Sterren Video Mongolië

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Mongolië.

In Centraal- en Oost-Azië ligt Mongolië. Een ruig land met een extreem klimaat. Mongolië bestaat grotendeels uit hoogvlakte, hierdoor zijn er veel hoogteverschillen en bergketens te ontdekken. Het merendeel van de bevolking is boeddhistisch en leeft in de hoofdstad Ulaanbaatar dat zowat 1,5 miljoen inwoners telt. De rest van de bevolking leeft vooral nog nomadisch.

   Deze video toont een reis door Mongolië. De kijker maakt kennis met de vlaktes en bergen die het landschap decoreren. De nadruk op de nomadische levensstijl van de bevolking wordt ook uitgelicht. Dat is dan ook wat dit land zo bijzonder maakt. De maker wordt ontvangen door een Mongools gezin voor hij met hen in de besneeuwde bergen trekt. Deze reis was ongetwijfeld een ervaring die hij voor de rest van zijn leven bij zich zal dragen!

      Creator: MrBrynnorth is een door reizen gepassioneerde videograaf. Hij gaat vaak in zijn eentje op reis, zo kan hij een betere connectie maken met de lokale bevolking. Elke reis die hij maakt documenteert hij en zet hij online. Zijn video’s stralen de rauwe sfeer van het land uit.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek