5 Sterren Video Guatemala

Reis mee met video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. GRANDE.be selecteert video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door creatieve reporters over de hele wereld: ontdek hier Guatemala

Guatemala is de bakermat van de Mayacultuur. Bijna de helft van de inwoners van Guatemala stamt af van Maya’s. Het land uit Centraal-Amerika barst van diversiteit. De Guatemalaanse natuur biedt actieve vulkanen, turquoise waterpoelen, uitgestrekte oerwouden en adembenemende stranden. 

In de koloniale stad Antigua geniet je van de eeuwige lente, die de kleurrijke huizen met nog meer warmte vult. Het hele jaar door zakt het kwik overdag nooit onder 20 graden Celsius. Vanuit Antigua zie je vier vulkanen, waarvan er twee actief zijn, boven de stad uittoren. 

In totaal domineren 37 vulkanen de ruige natuur van Guatemala. Een wandelvakantie in Guatemala is op die manier even actief als het vulkanische landschap. 

Bekijk hier de video:

 Bij een indrukwekkend landschap hoort indrukwekkende cinematografie. In slow motion spat de lava van je scherm. Op de achtergrond van de koloniale stad Antigua rust het onderwerp van de artiest zijn reis: de Fuego vulkaan. Al is rusten misschien niet het juiste woord om een actieve vulkaan te beschrijven. Wat volgt is een indrukwekkende reis naar de top van de vulkaan. Tijdens de wandeling veranderen wolken in rookwolken. Het resultaat is verbluffend! Opspringend lava kleurt de nacht. En wanneer de zon weer opkomt, smeult de Fuego vulkaan zich weer in slaap. 

 

Artiest: Casey Rogan is een verhalenverteller in hart en nieren. De Canadees heeft een passie voor reizen en film. Om die reden besloot Casey zijn twee liefdes te bundelen en er zijn beroep van te maken. Casey is CEO en oprichter van CR Films, een productiehuis van bedrijfscontent. Casey zorgt met verfijnde filmtechnische video's voor indrukwekkende beelden over sport, beweging en natuur.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek