reizen, hotelboeking, hotel, reportage, vakantie

Wat zijn de voordelen van een GRANDE Hotel?

GRANDE selecteerde voor elke bestemming de hotels die bij onze Vlaamse reporters het meest in de smaak vielen.

Meer dan 750 hotels over de hele wereld mogen zich trots drager van het GRANDE kwaliteitslabel noemen en worden exclusief aangeboden op GRANDE.be. Zo kan jij zelf beleven wat onze professionele reporters schreven en fotografeerden.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om het hotel rechtstreeks te contacteren en kan je jouw verblijf rechtstreeks boeken via de website.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

GRANDE hotels

GRANDE reporter Anneke De Bundel
bezocht dit hotel en schreef:
"

In het hartje van Leuven restaureerde men een deel van het Groot Begijnhof tot dit hotel. Alle kamers kijken uit op de beschutte binnentuin of de nabijgelegen Dijle. ’s Avonds kan je in de bar nog nagenieten van lichte hapjes en een selectie Belgische bieren.

..."
GRANDE reporters Lieve Balcaen en Tessa Verheecke
bezochten dit hotel en schreven:
"

De gastronomen onder ons kunnen hun hartje ophalen in dit kleinschalige hotel in de provincie Namen. Gastheer Jean-Louis Mathy werkt uitsluitend met verse marktproducten en zijn restaurant wordt dan ook beschouwd als het beste uit de omgeving.

..."
"

Het Crowne Plaza Hotel ligt in het centrum van Toulouse en heeft een rustgevende binnenplaats met een fontein en beeldhouwwerken. Vlakbij is het operahuis Théâtre du Capitole en de metrohalte Jean d’Arc.

 

..."