Wij stellen volgende hotels voor

Grande hotels

"
Ervaar de luxe middenin de bruisende Spaanse hoofdstad in het InterContinental Madrid. Wanneer je de marmeren inkomhal binnenstapt merk je dat het gebouw vroeger dienst deed als een 18e-eeuws paleis. In het hotel kan je in de bar genieten van wijnen, cocktails en tapas.
..."
"

Verblijf in het Midtown van Manhattan in Hotel Pod 51. Binnen een straal van 1 km bevinden zich het Rockefeller Center, de Chrysler Building en St. Patrick’s Cathedral. Dit hotel biedt een uitstekend verblijf aan in New York-downtown en is ook goedkoper dan de meeste hotels op dezelfde locatie.

..."
"

Op 10 km van Nice ligt Hotel Toile Blanche. Caroline startte in Saint-Paul-de-Vence haar eigen hotelletje op. Hier ervaar je de Provençaalse rust in de ruime en moderne kamers en op het buitenzwembad en tuinterras die uitkijken op de vallei.

 

..."
GRANDE reporters Lieve Balcaen en Tessa Verheecke
bezochten dit hotel en schreven:
"

De gastronomen onder ons kunnen hun hartje ophalen in dit kleinschalige hotel in de provincie Namen. Gastheer Jean-Louis Mathy werkt uitsluitend met verse marktproducten en zijn restaurant wordt dan ook beschouwd als het beste uit de omgeving.

..."
GRANDE reporter Anneke De Bundel
bezocht dit hotel en schreef:
"

In het hartje van Leuven restaureerde men een deel van het Groot Begijnhof tot dit hotel. Alle kamers kijken uit op de beschutte binnentuin of de nabijgelegen Dijle. ’s Avonds kan je in de bar nog nagenieten van lichte hapjes en een selectie Belgische bieren.

..."
"

Het Crowne Plaza Hotel ligt in het centrum van Toulouse en heeft een rustgevende binnenplaats met een fontein en beeldhouwwerken. Vlakbij is het operahuis Théâtre du Capitole en de metrohalte Jean d’Arc.

 

..."
"

Het elegant Hotel La Coluccia heeft een speelse architectuur en een uitgestrekte tuin die uitloopt op een klein strand. Er zijn 45 kamers, een schitterend zoetwaterzwembad en een designinterieur. Op slechts 50 meter ligt het strand dat uitkijkt op het eiland Spargi.

..."
"

Logeer vlakbij de Duoro, de Ferreia Borges-markt en de kathedraal van Porto in het House Ribeira. Als je de deur uitstapt kom je terecht in het oude en levendige centrum Ribeira, dat in zijn geheel tot UNESCO behoort.

..."
"

Ontdek de charmante binnenstad van Stockholm vanuit het Lunda Hotell. Beleef de levendige sfeer in de kleurrijke wijk Söderalm of neem de metro naar de binnenstad aan het station Zinkensdamm. De kamers kijken uit op het tegenoverliggende Skinnarviks Park en het centrum van Stockholm.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Op de schitterende kustweg van Napels naar het zuiden kom je ogen tekort bij de spectaculaire, weidse uitzichten over de Golf van Policastro. Voorbij Campania, hoog boven de steile kust van Basilicata, ligt het hotel Villa Cheta Elite.

..."

Pagina's

Zoek hier
je volgende reis