Wij stellen volgende hotels voor

Grande hotels

GRANDE reporters Lieve Balcaen en Tessa Verheecke
bezochten dit hotel en schreven:
"

De gastronomen onder ons kunnen hun hartje ophalen in dit kleinschalige hotel in de provincie Namen. Gastheer Jean-Louis Mathy werkt uitsluitend met verse marktproducten en zijn restaurant wordt dan ook beschouwd als het beste uit de omgeving.

..."
GRANDE reporter Anneke De Bundel
bezocht dit hotel en schreef:
"

In het hartje van Leuven restaureerde men een deel van het Groot Begijnhof tot dit hotel. Alle kamers kijken uit op de beschutte binnentuin of de nabijgelegen Dijle. ’s Avonds kan je in de bar nog nagenieten van lichte hapjes en een selectie Belgische bieren.

..."
"

Het elegant Hotel La Coluccia heeft een speelse architectuur en een uitgestrekte tuin die uitloopt op een klein strand. Er zijn 45 kamers, een schitterend zoetwaterzwembad en een designinterieur. Op slechts 50 meter ligt het strand dat uitkijkt op het eiland Spargi.

..."
"

Logeer vlakbij de Duoro, de Ferreia Borges-markt en de kathedraal van Porto in het House Ribeira. Als je de deur uitstapt kom je terecht in het oude en levendige centrum Ribeira, dat in zijn geheel tot UNESCO behoort.

..."
"

Ontdek de charmante binnenstad van Stockholm vanuit het Lunda Hotell. Beleef de levendige sfeer in de kleurrijke wijk Söderalm of neem de metro naar de binnenstad aan het station Zinkensdamm. De kamers kijken uit op het tegenoverliggende Skinnarviks Park en het centrum van Stockholm.

..."
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"

Op de schitterende kustweg van Napels naar het zuiden kom je ogen tekort bij de spectaculaire, weidse uitzichten over de Golf van Policastro. Voorbij Campania, hoog boven de steile kust van Basilicata, ligt het hotel Villa Cheta Elite.

..."
"

Dit viersterrenhotel biedt een comfortabel verblijf in de historische stad Turijn in Noord-Italië. Het Hotel Concord heeft ruime en moderne kamers en een rustige centrale ligging.

..."
"

Vanaf het hotel Don Curro wandel je dankzij de prachtige ligging naar alle bezienswaardigheden in Málaga. De auto kan je zorgeloos achterlaten in de parking van het hotel. Wanneer je de deur uitstapt ligt voor je het strand La Malagueta en 10 min achter je het kasteel Alcabaza.

..."
"

Het Fleming’s Hotel in het centrum van München staat garant voor een goede service, uitstekende voorzieningen en een fantastisch verblijf.

..."
"
Op slechts 45 km van Durbuy en 40 km van Namen beland je in dit hotel. Het gebouw was vroeger een kasteel, maar werd helemaal gerenoveerd tot dit moderne hotel. In de omgeving kan je heerlijk fietsen en zelfs fietsen huren bij het hotel.
..."

Pagina's