Verblijf in luxe camping Île Blanche op Île de Ré: genieten na de grote renovatie

Île Blanche werd in 1988 opgericht door Myriam en Gil. Ze begonnen sober met een campingsite voor tenten en vier jaar later waren de stacaravans welkom. In 1995 openden ze een waterpretpark op de site. In 2015 namen hun kinderen, Aurélie en Bastien, over en in 2022 voerden ze een grote renovatie door. Een verblijf op camping Île Blanche is een avontuur dat je nooit meer zal vergeten. Vandaag de dag is de viersterrencamping immers een pareltje, waar er genoeg keuzes zijn aan slaapplaatsen.

Vier soorten accommodaties

Er zijn vier soorten huisjes beschikbaar bij Île Blanche. De Grand Confort Maldives van 32 m² zijn bungalows voor maximaal vier personen met twee slaapkamers. Ze zijn uitgerust met rolluiken in de kamers, een koelkast met diepvriezer, een magnetron en een koffiezetapparaat. Er is bovendien verwarming in alle kamers en een flatscreen-tv. Dieren zijn onder voorwaarden toegelaten. Je kan ook genieten van een overdekt privé-terras. Kussens, dekens, matrasbeschermers en wifi zijn aanwezig.

De Grand Confort Glenans van 31 m² zijn huisjes voor maximum vier personen. Ze hebben dezelfde faciliteiten als de Grand Confort Maldives huisjes, al is het iets kleiner. Er is een prachtig overdekt terras met parasol aanwezig.

De Grand Confort Florès van 35 m² zijn bungalows met drie slaapkamers, waar in totaal zes personen kunnen slapen. Daarnaast beschikken ze net als de bovenstaande bungalows over dezelfde faciliteiten. 

Tot slot zijn er ook nog de stacaravans van 24 m², waar twee personen en twee kinderen kunnen genieten van een goede nachtrust. Hier is geen overdekt terras aanwezig, maar wel een parasol. Er is aan de receptie of in het cateringgedeelte van de camping ook gratis internet. Daarnaast kan je ook een wifi-router huren bij de receptie om in de stacaravan te zetten. Alle tarieven van de vier accommodaties kan je hier makkelijk terugvinden.

Op de camping is er ook een ruimte waar je je kleren kan wassen en drogen, aan de receptie is het ook mogelijk om extra lakens en dergelijke te bekomen. Wie een lekker ontbijt wil bestellen kan dat de dag voordien doen.

Wie één van de bovenstaande accommodaties huurt, heeft uiteraard recht op heel wat extra voordelen. Zo heb je toegang tot het waterpretpark met twee ultramoderne binnenzwembaden en tot de horecaruimte. Daarnaast kan je een fiets huren op het domein en genieten van de prachtige fietsroutes op het eiland.

Neem al eens een virtuele kijk

Gouden tip: de camping van Île Blanche biedt het hele zomerseizoen verschillende promoties en kortingen aan. Aarzel niet om de verblijfplaatsen te raadplegen, voor een vakantie met veel comfort. Op Île Blanche kan je een viersterrren ervaring beleven en dat op enkele minuten van de prachtige zandstranden van de Atlantische Ocean.

Meer info vind je via deze links:

Myriam en Gil

Waterpretpark

Vier soorten accommodaties

Promoties en kortingen

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek