Ontspanning en plezier in de schaduw van pijnbomen: beleef een unieke vakantie bij Airotel l'Océan

Midden op een heuvelachtig domein van 9,5 hectare in Gironde, nodigt vijfsterrencamping Airotel l’Océan je uit voor een onvergetelijk verblijf in de schaduw van pijnbomen. Airotel l’Océan bevindt zich op een steenworp afstand van de oceaan. Deze vijfsterrencamping ligt op amper 10 minuten lopen van de mooiste zandstranden aan de Atlantische kust en bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van het pittoreske centrum van Lacanau Océan. 

Airotel l’Océan biedt een uitgebreid scala aan accommodatiemogelijkheden in een ongerepte natuur aan. Ontwaak in de schaduw van de dennen in je eigen tent of geniet van het comfort van de gezellige stacaravans.

Een breed aanbod aan hoogwaardige diensten staan ter beschikking om je verblijf uniek en je herinneringen onvergetelijk te maken. Naast het zwemparadijs en zijn 1500 m² overdekte en verwarmde ruimte zijn er ter plaatse talrijke diensten beschikbaar om je vakantie naar een hoger niveau te tillen: ontspan in de wellnessruimte, leef je uit in de fitnessruimte of geniet van streekgebonden gerechten in restaurant la Paillote. Een energiek animatieteam staat paraat om het hele gezin te voorzien van uitdagende sportactiviteiten en amusante avondanimatie.  De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de Safari Club, terwijl tieners nieuwe vriendschappen sluiten in de Soda Club

De belangrijkste troef van de camping is het waterpark van 5000 vierkante meter, ontworpen in een tropische sfeer. Het golfslagbad, de tegenstroomrivier, bubbelbaden, glijbanen en wildwaterbaan bieden vertier voor het hele gezin. Buiten kan je gebruik maken van de ligweiden voor ontspanning of deelnemen aan energieke aquagymlessen en gevarieerde activiteiten.

Dankzij de gunstige ligging van de camping, aan de rand van het bos, maar ook vlakbij het centrum van de stad, kan je in Gironde genieten van een autovrije vakantie. Airotel l’Océan is het vertrekpunt voor ontdekkingstochten van de streek met de fiets of te voet. De mildheid van het klimaat, de onmetelijkheid van de fijne zandstranden en de rust van het meer hebben Lacanau-Ocean tot een van de mooiste badplaatsen van Aquitaine gemaakt.

Ook gewaardeerd om zijn surfplekken en de beoefening van talrijke boardsporten, biedt Lacanau-Ocean bijna 15 kilometer aan stranden en een levendige zeedijk. Dankzij een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden van meer dan 150 kilometer kan je genieten van een ongerepte natuur.

In de omgeving van Lacanau ontdek je onder meer de stad Bordeaux, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarnaast zijn de Duin van Pila, het Bassin d'Arcachon en de Cap Ferret, bekend om hun oesters, evenals de Vuurtoren van Cordouan, een historisch monument in Le Verdon sur Mer, interessante toeristische trekpleisters in de regio. 

Vakantie bij camping Airotel l’Océan betekent genieten voor het hele gezin! 

Meer info vind je via deze links:

Camping Airotel l’Océan

Accommodaties

Waterpark

Wellness

Animatie

Diensten en voorzieningen

Omgeving

Copyright foto's: Airotel l'Océan

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek