Nieuwe GRANDE Perstrip naar Den Haag: beleef exclusieve ervaringen!

GRANDE Perstrips: je gids naar exclusieve ervaringen

Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis door Den Haag op journalistieke wijze? Tijdens deze reis krijg je de kans om de geheimen van het Binnenhof te ontrafelen en de Tweede Kamer te bezoeken. Bovendien bewonder je meesterwerken in het Mauritshuis - waaronder het iconische 'Meisje met de Parel' van Vermeer -, het Kunstmuseum en Museum Voorlinden. In het spoor van de GRANDE reporter neem je deel aan enkele exclusieve activiteiten die voor het grote publiek niet bereikbaar zijn.

Zo ga je in op visite bij de bekende kunstexpert Willem-Jan Hoogsteder van het tv programma 'Tussen Kunst en Kitsch'. In Museum Voorlinden wacht de curator je op voor een bezoek ‘behind the scenes’. Stap op de fiets voor een dagtrip naar het prachtige Scheveningen, verken de schilderachtige binnenstad van Den Haag vanaf het water tijdens een ontspannen rondvaart door de grachten.

Een betoverend verblijf in Hotel Indigo****

Laat je onderdompelen in een exclusieve ervaring van luxe bij Hotel Indigo****. Het hotel ligt recht tegenover het majestueuze Koninklijk Paleis Noordeinde in het bruisende centrum van Den Haag. Het is een voormalig bankgebouw dat werd omgetoverd tot een modern toevluchtsoord dat Nederlands erfgoed ademt.

Dit charmante hotel biedt een luxueuze en comfortabele accommodatie. Het interieur ademt de sfeer van elegantie en stijl, met een zorgvuldige mix van moderne voorzieningen en historische details die het verleden van het gebouw weerspiegelen: van de koninklijke portretten die de openbare ruimtes sieren, tot de bronzen lampen en marmeren zuilen die een gevoel van tijdloze grandeur oproepen.

De kamers van Hotel Indigo**** zijn ontworpen met comfort en luxe. Elk detail is zorgvuldig gekozen, van de eikenhouten hoofdeindes tot de luxueuze spa-badkamers, om een rustgevende en verkwikkende omgeving te bieden.

 

 

Luxe High Tea in Hotel des Indes*****

In de namiddag van de eerste dag van deze Perstrip staat Hotel des Indes***** op het programma voor een weelderige Luxe High Tea. Een wereld van smaakvolle lekkernijen en verwennerijen met hartige sandwiches, prachtig gebakken scones en andere verrukkelijke lekkernijen staan op het menu. Dat alles is zorgvuldig samengesteld voor een onvergetelijke ervaring.

Hotel Des Indes***** is gevestigd in een prachtig historisch gebouw dat oorspronkelijk werd gebouwd in 1858 voor de penningmeester van koning Willem III. Sinds 1881 is het getransformeerd tot een exclusief hotel, waarbij het zijn oorspronkelijke pracht en praal heeft behouden en tegelijkertijd moderne luxe heeft toegevoegd.

Draag bij aan een unieke reportage met het Perspakket

Deze exclusieve Perstrip biedt niet alleen een blik achter de schermen van politiek en cultuur in Nederland, maar ook de unieke kans om zelf bij te dragen aan de reportage die gepubliceerd wordt op de site en in de nieuwsbrieven van GRANDE.be. Kies voor het Perspakket bij je inschrijving en beleef een extra dimensie door actief deel te nemen aan het journalistieke proces. In het Perspakket zitten begrepen ter plaatse: deelname aan de redactieworkshop met de GRANDE reporter, een exclusieve persbijeenkomst met interview over Den Haag en een redactievergadering met alle deelnemers-reporters. Voor wie niet deelneemt aan het Perspakket worden de activiteiten vervangen door vrije tijd.

Luxe reizen in stijl met duurzaamheid in het hart

GRANDE Perstrips selecteert niet-alledaagse, boeiende bestemmingen. Geniet van de beste hotels met ontbijt en dineer in gastronomische lokale restaurants. Elk bezoek gaat door in een kleine privégroep, begeleid door ervaren Nederlandstalige gidsen voor een intieme en persoonlijke ervaring. Duurzaamheid staat centraal: we streven ernaar de hele trip zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Mis deze unieke kans niet! Schrijf je nu in voor de GRANDE Perstrip om de parels van Den Haag te ontdekken. Deze onvergetelijke ervaring omvat exclusieve activiteiten, een diepe duik in de rijke historie van deze stad en een verrijkend journalistiek parcours als reporter.



Unieke toegang voor de pers!

Je krijgt als persreporter toegang tot ervaringen die voor het publiek niet toegankelijk zijn:

  • Ontmoeting met kunstexpert Willem-Jan Hoogsteder van het TV-programma 'Tussen kunst en kitsch'
  • Ontvangst door de curator van Museum Voorlinden
  • Interview met een functionaris van Den Haag
  • + Perspakket met de GRANDE reporter!

Nieuwsgierig naar het programma? Ontdek het hier:

 

Nog vragen?

Geen zorgen, laat je gegevens hier achter.

Binnen de drie dagen zal GRANDE.be contact met je opnemen!

Infoavond 30 april 2024

Kom naar onze infoavond op 30 april 2024 om 20u voor alle details over deze Perstrip naar Den Haag! Ontdek het programma, leer over de inhoud van de Perstrip, ontvang alle praktische informatie die je nodig hebt en leer gelijkgestemde reizigers-reporters kennen. De avond duurt ongeveer 1,5 uur en biedt een uitgebreid overzicht van wat je kunt verwachten. Haast je, er is een maximum van 20 deelnemers voor deze infoavond!

 

Garantie duurzaam reizen

We hechten bij GRANDE.be veel belang aan het beperken van de impact op de bestemmingen die we bezoeken. We willen daarom een inspiratiebron zijn voor het promoten en uitdragen van duurzaam toerisme. Door te kiezen voor de trein en veel per fiets of te voet te doen, houden we deze Perstrip zo duurzaam mogelijk.

Op deze overeenkomst is de garantieregeling van Garantiefonds Reizen, ter bescherming van de consument, van toepassing. Deze reis wordt georganiseerd door LitS met polisnummer Garantiefonds: 2304.1605.00. U kunt de voorwaarden vinden op https://www.gfg.be/nl-be/. Op deze overeenkomst is de regeling burgelijke aansprakelijkheid van MS Amlin van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op https://vvrovzw.be.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek