Luxe camping Les Mouettes in Finistère Bretagne: een thuis weg van huis

Binnen de grenzen van Camping Les Mouettes in Finistère Bretagne ontvouwt zich een scala aan accommodaties. De camping ligt in de badplaats Carantec en heeft voor ieder wat wils. Niet alleen ontworpen om onderdak te bieden, maar om een echte thuiservaring te creëren. De ruime kampeerplaatsen, genesteld tussen de natuurelementen, bieden gasten de mogelijkheid om hun tenten op te zetten en te ontwaken met de geluiden van de oceaan. De staanplaatsen zijn meer dan 100 m² groot, plaats genoeg om een tent, caravan of camper neer te zetten. Het kampeerterrein is natuurlijk ook voorzien van privé-sanitair.

Verder op het domein bevinden zich vijf unieke omgevingen die je zeker voor een vakantie in Bretagne doen kiezen. Voor degenen die op zoek zijn naar meer comfort, bieden de gezellige bungalows een warme en huiselijke sfeer. Met hun karakteristieke architectuur en doordachte inrichting bieden deze accommodaties een gezellig toevluchtsoord en een rustig verblijf. Kies je voor het meer moderne comfort, dan zijn de stacaravans de perfecte optie: ze zijn uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf aan zee. Wil je genieten van de golven, dan is een cottage in Wijk Caraïbes iets voor jou. Wijk Gardena biedt je daarnaast de kans om te genieten van het landschap en de groene omgeving.

Het verblijf voor jou

Een waar paradijs is het in Wijk Natura. Hier mag je enkel met de benenwagen binnen! In dit autovrije stuk kan je genieten van je eigen jacuzzi, helemaal ingesloten door bloemen en planten. In deze groene oase kan je kiezen voor een glamping-tent of een cottage met een eigen wellnessruimte. Aan comfort en luxe geen gebrek.


Ben je niet zo mobiel en wens je je de auto dichtbij, dan is Wijk Canopia de ideale plek. Deze chique wijk heeft een eigen parkeerplaats en voelt nog steeds groen en rustig aan. Er is meer ruimte voor de kinderen en ook je geliefde huisdieren zijn hier welkom tijdens je verblijf. Ook Wijk Grand Large biedt accommodaties aan in het groen met een eigen parkeerplek. De cottages zijn hier praktisch ingericht en gericht op het buitenleven. De verblijven in Wijk Bahia Lodges bieden dan weer iets totaal anders. Hier kan je 24 op 7 genieten van de baai en de rondzwervende meeuwen. Met een dakterras kijk je uit boven de mooiste baaien van de streek. Een echte aanrader om te genieten van Bretagne.


Wil je zeker geen sober verblijf? In Wijk Gardena staan er enkele pareltjes in het groen. De houten, gezellige cottages gaan perfect op in de natuur en beschikken over een groot terras. De laatste wijk combineert de groene, relaxte omgeving met een mooi uitzicht op zee. De moderne stacaravan met een overdekt terras en kwaliteitsvoorzieningen maken dit verblijf de perfecte keuze voor je vakantie in de Finistère.

Maar het is niet alleen de accommodatie die Camping Les Mouettes uniek maakt. De voorzieningen op de camping voegen een extra dimensie toe aan de totale ervaring. In het hart van het domein vind je tal van leuke activiteiten. Zwembaden glinsteren onder de zon, sportfaciliteiten dagen uit tot activiteit, en het animatieteam zorgt ervoor dat gasten van alle leeftijden zich vermaken. Aan het zwembad kan je een pizza bestellen of je kan van een lekkere cocktail slurpen aan de bar. Gegarandeerd een hele dag vermaak. De camping is een levendige gemeenschap waar avontuur en comfort hand in hand gaan.

Meer info vind je via deze links:

Camping Les Mouettes

Accommodaties

Praktische informatie

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek