Ervaar de natuurlijke schoonheid van Île d'Oléron vanaf vijfsterrencamping Les Gros Joncs

Vijfsterrencamping Les Gros Joncs in het Franse departement Charente-Maritime vormt de toegangspoort tot een bezoek aan het kleurrijke eiland Île d’Oléron. Île d’Oléron, is met zijn 175 vierkante kilometer het, op Corsica na, grootste Franse eiland in Europa en wordt met een brug verbonden met het vasteland. In het hart van dit weelderig groene en uitgestrekte eiland ligt vijfsterrencamping Les Gros Joncs, het ideale toevluchtsoord om dit bijzondere eiland in de Atlantische Oceaan te verkennen. 

De camping bevindt zich in een prachtig aangelegd park van 5 hectare, midden in de natuur, in de gemeente Saint-Georges d'Oléron. Duinen, bossen en stranden liggen in de buurt van de camping en laten je genieten van het leven in de buitenlucht. Het goudgele strand van Sables Vignier, gelegen op slechts 600 meter van de camping, nodigt uit tot allerlei activiteiten: luieren, racketsporten, surfen, zwemmen... Maak een wandeling in de duinen achter de camping om de plaatselijke fauna en flora te ontdekken en de biodiversiteit van het platteland van Oléron te verkennen. 

De camping beschikt over tal van traditionele kampeerplaatsen voor wie een vakantie midden in de natuur beoogt. Camping Les Gros Joncs biedt eveneens stacaravans en chalets aan, geschikt voor vakantiegangers die van optimaal comfort houden.

Deze gezellige gezinscamping op het pittoreske Île d'Oléron, een van de meest authentieke uithoeken van Frankrijk, vormt het perfecte decor om de streek te ontdekken in combinatie met ontspanning op het domein. Laat je inspireren door deze spraakmakende video en ontdek de hoogtepunten van deze veelzijdige vakantiebestemming! 

Meer info vind je via deze links:

Camping Les Gros Joncs

Cottages en chalets

Staanplaatsen

Faciliteiten

Omgeving

Zwembaden

Spa

Kinderclub

Praktische informatie

Copyright foto's: Camping Les Gros Joncs

 
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek