Domaine de Sévenier: een 5-sterrenverblijf met een huiselijk tintje in de adembenemende Ardèche

In het authentieke Franse dorpje Lagorce, op 5 km van de beroemde Pont d’Arc ligt Domaine de Sévenier & Spa. Een vijfsterrencamping met chalets in een kalme en rustige omgeving maar tegelijkertijd niet ver van het bruisende toeristenleven van de Ardèche. 

Domain de Sévenier

Te midden van een prachtig landschap vind je hier een knusse, familiale vakantieplek. De charmante houten chalets verwelkomen je en wakkeren een instant thuisgevoel aan. De chalets zijn uitgerust met alle comfort zodat je optimaal kan genieten van je verblijf. Domaine de Sévenier is één van de campings van de keten 'Les Castels' waar de focus wordt gelegd op gastvrijheid en mogelijkheden om volledig te ontspannen tijdens een verkwikkende vakantie.

Het domein zelf heeft een bar en restaurant. Hier zijn de lekkerste pizza's, ijsjes en seizoensschotels te verkrijgen. In de Spa en Wellness kun je je laten verwennen met schoonheidsbehandelingen en massages. Verder is het uitgerust met een privéterras met jacuzzi en panoramische sauna. In het relax hoekje kan je heerlijk genieten van een kop thee. Het domein heeft bovendien verschillende speelplaatsen en een ruim zwembad. Ook worden er animaties voorzien om ervoor te zorgen dat iedereen, zowel jong en oud, kan genieten. 

Ardèche: Adembenemend mooi

De Ardèche is wereldwijd gekend om zijn cultureel erfgoed en natuurlijke, toeristische sites die een ruim aanbod van activiteiten bieden voor elk gezelschap. Het wondermooie landschap verleidt je al gauw om te wandelen naar sublieme uitzichtpunten en verborgen sprookjesachtige zwemplekken. Zo heb je op enkele kilometers van het domein Sévenier, de beroemde Gorges de l'Ardèche. Wat een zalige locatie is voor een dagje canyoning bijvoorbeeld. Ook bij de Pont d'Arc kan je kanoën of peddelen. Hiernaast bevindt zich nog de Grotte Chauvet, op amper 10 minuten rijden van de Sévenier. Deze grotten zijn een koele schuilplaats tijdens de zwoele zomerdagen. 

Culturele activiteiten om je te charmeren

Slenter door de lieflijke, authentieke dorpjes en ontdek de Franse laissez-faire. Ook op cultureel vlak word je omarmd door de grote galerij van de Aven d'Orgnac, het treintje van de Grotte de la Cocalière of de shows en tentoonstellingen van de Grotte Chauvet.

Laat je alvast meevoeren in deze video:

Meer informatie vind je via de volgende links: 

Domaine de Sévenier & Spa

Charmante houten chalets

Restaurant

Spa en Wellness

Zwembad

Animaties

Natuurlijke, toeristische sites

Pont d'Arc

Cultureel

Copyright foto's: Domain de Sévenier

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek