Airotel l’Océan: prestigieus kamperen in het groene hart van Gironde

Op een heuvelachtig gebied vlakbij de Atlantische Oceaan in Gironde, midden in een groen dennenbos bevindt zich vijfsterrencamping Airotel l’Océan. In dit prachtig natuurdomein van 9,5 hectare, staan ontspanning en rust centraal. Beleef zorgeloze zomerdagen op deze prestigieuze vijfsterrencamping in het gezellige Lacanau.

Accommodatiemogelijkheden voor elke reiziger:

Of je nu op zoek bent naar een schaduwrijke plek om je eigen tent op te slaan, een ruime staanplaats voor je camper of een luxueuze stacaravan, bij Airotel l’Océan heb je keuze te over. Vroeg gewekt worden door het getjirp van de vogels of gezellig BBQ’en voor je eigen camper, kunnen niet ontbreken tijdens je kampeervakantie. Vijfsterrencamping Airotel l’Océan biedt kampeerders alle comfort en faciliteiten aan om je vakantie vlekkeloos te laten verlopen. 

Houd jij ook van de campingsfeer, maar beschik je niet over je eigen caravan of ben je net op zoek naar dat tikkeltje meer? Dan ben je bij Airotel l’Océan aan het juiste adres. Maar liefst 330 prachtige stacaravans, verdeeld in verschillende categorieën, van comfort tot prestige, staan opgesteld op het domein, allen uitgerust met een gezellig terras. 

Uren sport- en spelplezier in het zwemparadijs

Midden op de camping ontdek je de grootste troef van Airotel l’Océan, een reusachtig waterpark van maar liefst 5000 vierkante meter. Schreeuw het uit op de avontuurijke glijbanen of glij in sneltreinvaart van de wildwaterrivier. Lees een heerlijk boek op de ligweide of ontspan in het rustgevende bubbelbad. Profiteer tijdens je zomervakantie van de mogelijkheid om de zwemtechniek van je kinderen bij te schaven met zwemlessen gegeven door gediplomeerde zwemleraars. Neem deel aan de talloze activiteiten die dagelijks georganiseerd worden in de zone rondom het aquapark. Verleg je fysieke grenzen tijdens een les aquagym of leef je uit op een van de bruisende pool party’s. 

Trek er op uit met de fiets

De streek rondom Airotel l’Océan is groen en ongerept. De hoge golven van de Atlantische oceaan maken van kustdorp Lacanau een waar paradijs voor surfers. Deze prachtige regio is, dankzij een groot netwerk aan fiets- en wandelpaden, een must-see voor natuurliefhebbers. In de omgeving van Lacanau kunnen tal van culturele en natuurlijke hoogtepunten bezocht worden. Ontdek de impressionante Duin van Pila, het bruisende Bordeaux of de luxueuze badplaats Cap Ferret. 

Een vakantie bij vijfsterrencamping Airotel l’Océan betekent genieten op het hoogste niveau!

Video: beleef Airotel l'Océan

Meer info vind je via deze links:

Camping Airotel l’Océan

Accommodaties

Waterpark

Wellness

Animatie

Diensten en voorzieningen

Omgeving

Copyright foto's: Airotel l'Océan 

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek