Toegangswegen Atlantische Oceaan vanuit Camping Les Gros Joncs, Île d'Oléron

Vijfsterrencamping Les Gros Joncs: Franse gezelligheid op een boogscheut van de Atlantische Oceaan

Parelwitte zandstranden, schilderachtige vissersdorpjes, grillige rotskusten, helderblauw water en gifgroene landschappen zo ver het oog reikt: de fenomenale ligging in het hart van Île d’Oléron is de grootste troef van vijfsterrencamping Les Gros Joncs. Staak je zoektocht naar een charmante gezinscamping nu meteen en trek eropuit in één van Frankrijks meest authentieke uithoeken.

Cocoonen met het gezin in je eigen camper of stacaravan

Doorwinterde kampeerders ontwaken zorgeloos in hun eigen tent of stacaravan midden in het prachtige domein van Les Gros Joncs en vinden op deze vijfsterrencamping ruime kampeer- en staanplaatsen, omgeven door heggen, voorzien van modern sanitair en elektriciteitsaansluitingen. 

Wie voor het eerst van het kampeerleven wil proeven of niet over een eigen camper beschikt kan gebruik maken van de gezellige cottages en chalets op de camping. De authentieke cottages en chalets zijn sfeervol ingericht en werden voorzien van alle comfort om heerlijk te cocoonen met je gezin!

Eindeloos vermaak voor jong en oud

Met een goed boek in de hand achteroverleunen aan het zwembad op een stralende zomerdag, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes maken in de kidsclub of zich uitleven op de waterglijbanen: dat klinkt als muziek in de oren! 

Op vijfsterrencamping Les Gros Joncs zijn de ontspanningsmogelijkheden eindeloos: verwen jezelf met een deugddoende massage, herbron in de sauna, leef je uit in de fitness of geniet, met een heerlijke cocktail in de hand, van de live muziek gebracht door lokale muzikanten. 

Ontdek Île d'Oléron vanop de fiets

Vijfsterrencamping Les Gros Joncs bevindt zich op een boogscheut van de Atlantische Oceaan. De camping is omgeven door maar liefst drie wegen die rechtstreeks door de duinen naar de mooiste zandstranden leiden. Op amper 900 meter van de camping ontdek je Sables Vignier, waar het hele gezin kan genieten van een fijne namiddag sport- en spelplezier op het strand en in het verfrissende zeewater. 

De beste manier om het prachtige Île d’Oléron te ontdekken is met de fiets. Natuurliefhebbers zullen versteld staan van de betoverende landschappen terwijl ze zich een weg banen over de maar liefst 130 kilometer aan fietspaden op het eiland. Vlakbij de camping start een fietspad dat je meevoert naar de gezellige vissershaven van La Cotinière, uitermate geschikt voor een onvergetelijk gezinsuitje! 

Zoek niet verder en plof je koffers neer bij vijfsterrencamping Les Gros Joncs, jouw thuis op Île d’Oléron. 

 

Kom alvast in vakantiestemming via deze video:

Meer info vind je via deze links:

Camping Les Gros Joncs

Cottages en chalets

Staanplaatsen

Faciliteiten

Omgeving

Zwembaden

Spa

Kinderclub

Praktische informatie

Copyright foto's: Camping Les Gros Joncs
Camping Les Gros Joncs,  Île d'Oléron
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek