Wij stellen volgende hotels voor in Firenze
GRANDE reporter Sven De Potter
bezocht deze B&B en schreef:
"
Het Belgische koppel Dirk en Annemie baat deze B&B uit in een historisch palazzo in de magische driehoek Pisa-Firenze-Siena van Toscane. Je wordt er persoonlijk verwelkomd door ‘I Fiamminghi’ ofwel ‘de Vlaamse’.
..."
GRANDE reporter Angelique Van Os
bezocht dit hotel en schreef:
"

Zo’n zeven kilometer buiten Firenze ligt tegen de bergmond van het plaatsje Fiesole de fraaie vijftiende-eeuwse Villa San Michele. Het voormalige franciscanenklooster heeft werkelijk een fabuleus uitzicht over de stad.

..."
"
Deze villa werd in de 14de eeuw gebouwd door de plaatselijke adel van Chianti. In de 19de eeuw werd de villa gerenoveerd tot een hotel met 18 kamers. Gasten kunnen nog steeds genieten van de prachtige schilderijen en klassieke meubels.
..."
Wij stellen volgende hotels voor in Arezzo
"

Enkele Toscaanse villa's uit 1500 met een rijke familiegeschiedenis die gerenoveerd werden tot ruime suites (met hotelservice) en appartementen. Gelegen midden in de Toscaanse gouden driehoek, heropend in juni 2003 na drie jaar noeste arbeid.

..."
Wij stellen volgende hotels voor in Lucca
GRANDE reporter Kevin De Vos
bezocht dit hotel en schreef:
"
Dit driesterrenhotel biedt alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in het zonovergoten Italië. De kamers beschikken over een eigen badkamer, airconditioning, een televisie en uitzicht over glooiende heuvels van Toscane.
..."
"
Deze negentiende-eeuwse palazzo in art-nouveau stijl was ooit de zomerresidentie van Venetiaanse patriciërs. Ondertussen werd het gerenoveerd tot een apart boetiekhotel met negen kamers die elk uniek zijn ingericht.
..."
"

Hotel Stella Della Versilia is een nieuw en kleinschalig viersterrenhotel in de vorm van een luxevilla, verstopt tussen de pijnbomen en op een boogscheut van het strand. Eigenaar is de familie Buffon, doelwachter van de nationale voetbalploeg.

..."
"

Hotel Mondial Resort is een comfortabel verblijfshotel met modern gedesignde kamers in het centrum van Marina di Pietrasanta. Met een panoramische ligging aan het stadscentrum en het comfort van een privéparking is het een aanbevolen adres qua prijs-kwaliteit.

..."