Villa Ducci

Localita San Biagio 46, 53037 San Gimignano, Italië
GRANDE reporter bezocht dit hotel
Villa Ducci, gelegen op een heuvel, was oorspronkelijk een 12de eeuwse wachttoren. Op het einde van de negentiende eeuw transfereerde de adellijke Ducci -familie Villa Ducci tot een palazzo. In 2003 renoveerden de eigenaars het tot het huidige, charmante Villa Ducci hotel met zestien kamers.
Je kan een wandelingetje maken door het grote park en de wijngaarden die rondom het hotel liggen. Of neem je liever een duikje in het aangrenzende zwembad? De hotelkamers zijn ingericht in typische Toscaanse stijl en in het restaurant kan je de heerlijke Italiaanse keuken uitproberen. Het hotel ligt op 1,5 kilometer van het stadscentrum van San Gimignano.
GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!