Val di Luce Spa Resort

Via Val di Luce, 51021 Abetone, Italië
GRANDE reporter Kevin De Vos bezocht dit hotel

Tussen de bergtoppen van de fascinerende Apennijen ligt deze nieuwe spa. Zowel in dit wellnessinstituut als in het bijbehorende hotel regeren absolute rust en goede smaak. Topper? Het grootste pluspunt aan het Val di Luce Resort is de immense waaier van mogelijke behandelingen.

Natuurlijk kun je er snel een uurtje massage boeken, maar aan het andere eind van het spectrum worden er ook twintig behandelingen van een hele week aangeboden. En natuurlijk kun je dat makkelijk combineren met een ski- of wandelvakantie.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!