Torre di Bellosguardo

Via Roti Michelozzi 2, Firenze, Italië
GRANDE reporter Kevin De Vos bezocht dit hotel

Maak gebruik van je bezoek aan Firenze om meteen geen gloednieuw hotel uit te testen. Torre di Bellosguardo vind je hoog op een heuvel even buiten de stad. De setting kan nauwelijks Italiaanser: op het einde van een laan omringd door majestueuze cipressen in een onweerstaanbare renaissancevilla.

In de tuinen en majestueuze interieurs lijkt de drukke stad mijlenver verwijderd en waan je je in de tijd van Dante of de Medici's. Torre di Bellosguardo biedt veel intimiteit en privacy aangezien er slechts 16 kamers zijn, hoewel je hier eerer van 'suites' mag spreken. Grote open haarden, authentieke muurschilderingen en het gebruik van luxueuze materialen maken het geheel af. Het adembenemende uitzicht op Firenze vanuit e tuinen vol eeuwenoude bomen vormt de kers op de taart.

GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!