Sleepwood Hotel

Neustrabe 61, B-4700 Eupen, België
GRANDE reporter bezocht dit hotel
In het Sleepwood Hotel te Eupen verwelkomt Arthur je met een aangename glimlach. Bij binnenkomst, valt meteen op dat je in een uniek hotel terecht bent gekomen. Je voelt meteen de rust die het houten gebouw uitstraalt.
Alles is vervaardigd uit hout en leem volgens het ‘cradle to cradle’ principe, dat wil zeggen dat bij afbraak alles opnieuw gebruikt kan worden. Het doet echter niets af aan het comfort dat dit driesterrenhotel te bieden heeft.
 
Dat ecologie hier hoog in het vaandel wordt gedragen, merk je overal. Zo wordt de warme lucht uit je badkamer gebruikt om je kamer op te warmen of af te koelen. Arthur zal je met veel plezier vertellen op welke manieren ze proberen om zo ecologisch mogelijk te zijn.
 
’s Avonds kan je dineren in het Fine Food Restaurant van het hotel. Voor een schappelijke prijs heb je een viergangenmenu, dat een waar feest is voor je smaakpapillen. Eerst heb je de keuze uit een heerlijk tapasbuffet. De tapas kijken je aanlokkelijk aan vanop hun mooi gedecoreerde bordjes. Daarna volgt een fris voorgerecht en bij het hoofdgerecht kan je kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. Afsluiten doe je met een gevarieerd dessert- of kazenbuffet. Bovendien wordt voor de bereiding vooral gebruik gemaakt van lokale producten.
GRANDE plaatst deze bestemming in de kijker omwille van de talrijke kleine en grote bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Bekende toeristische trekpleisters of verdoken parels, onze reporters trokken op verkenning en zetten de plekjes die het bezoeken waard zijn voor jou op een rijtje. Onze reisreportages bundelen de meest interessante verhalen en foto’s over deze regio én over andere bestemmingen in de buurt. Deze reportages vind je hiernaast in de rechterkolom van deze pagina.
Ontdek de omgeving en laat je inspireren door onze inside tips.
 
Reserveren kan via de button 'Boek hier' hieronder. Veel reisplezier!